A Bitwise reklámjából NFT lesz

-

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat magának.

Jön az Ethereum ETF

A Bitwise hirdetése az Ethereumot helyezi középpontba, amely éjjel-nappal működik, míg a hagyományos pénzrendszer alszik, a bankok pedig zárva vannak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A reklám egy párbeszédet mutat be egy lazán öltözött, fiatalabb férfi, aki az Ethereumot képviseli, és egy idősebb, hálóruhás férfi között, aki a hagyományos pénzrendszert személyesíti meg, és aki az üzleti órák végén épp lefekvéshez készülődik.

Bitwise
Forrás: X
  • Kell egy kis pihenés, ha az ember milliárdokat mozgatott meg napközben!
  • Én is ennyit dolgozok. Stablecoinok, NFT-k, hitelek, bárkinek elérhető vagyok, a nap 24 órájában. Neked lehet, hogy szükséged van egy kis pihenésre, de nekem nem.

A kriptopénzek aranykora

A Bitwise a reklámot a kriptotörténelem egyik fontos darabjának nevezte.

Az eddigi adatok alapján a 39 másodperces klipet több, mint ezer alkalommal bocsátották ki NFT-ként a felhasználók.

A tokent a Zora Network hálózatán lehet nyomon követni, amely egy művészetekre és márkákra összpontosító Ethereum második rétegű megoldás.

A Bitwise szerint az NFT bevételeinek 50%-a a Protocol Guildhez kerül, a közösségi indítású támogató kezdeményezéshez kerül, mint adomány.

A fennmaradó 50% a hirdetés két szereplőjéhez, Jamie Kalerhez és Michael Tacconihoz kerül.

A projektnek nem a pénzszerzés a célja, így a Protocol Guild, Kaler és Tacconi eddig összesen 1,865 dollárt vagy 0.53 Ethereumot kerestek az NFT kibocsátásból.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Az utolsó simítások az indulás előtt

A múlt hónapban a Bitwise, valamint hét másik cég jóváhagyást kapott a spot Ethereum ETF-ek listázására az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletétől, nemrégiben pedig a cég bejelentette, hogy 100 millió dolláros befektetést tesz a saját kibocsátású Ethereum ETF-be, miután az elindul.

A végső indulás, és a tőzsdei listázás előtt az S-1 nyilatkozatok az utolsó beadványok, amelyeket az SEC-nek jóvá kell hagynia.

Ezek elfogadása után az ETF-ek pedig akár július 2-án is indulhatnak, legalábbis Eric Balchunas, a Bloomberg ETF elemzője szerint nagy az esély erre.

Olvastad már? A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!