A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

-


Vendégbejegyzés


A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni.

Egy értékes startup-ot az erős hasznossága különböztet meg az üres héjaktól, ami stabil és kiszámítható növekedési pályát biztosít bármilyen piaci helyzetben.

Az egyik ilyen példa a CYBRO.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mi a CYBRO?

A CYBRO a következő generációs DeFi platform, amely a legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb kereseti élményt nyújt minden befektetői profilnak, az újoncoktól a tapasztalt szakemberekig.

A projekt jelenleg az előértékesítési szakaszban van, amely ugrásszerűen növekszik, még akkor is, amikor a hagyományos kriptodevizák hanyatlásnak indulnak.

A CYBRO már közel 1 millió dollárt gyűjtött össze, sőt a pletykák szerint egy ETH bálna is bezsebelt egy jókora adag CYBRO tokent, az előértékesítési előnyökkel csábítva.

cybro

Akkor miért van olyan gyors lendületben a CYBRO, hogy még a nagymenő befektetők sem tudnak mellette maradni? Bontsuk fel a sikerének titkait.

Mit jelent ma a CYBRO előértékesítésbe való befektetés?

A CYBRO rövid idő alatt több mint 4000 befektetőt tudott vonzani a token előértékesítésére, így az alapoktól kezdve egy élénk és hűséges közösséget épített ki.

A mai napig több mint 25 millió CYBRO tokent, mindössze 0,025 dolláros áron, 58%-os kedvezménnyel vásároltak fel.

Mindez azt jelenti, hogy a korai vásárlók lenyűgöző, 140%-os megtérülésre jogosultak, mivel a TGE után a $CYBRO 0,06 dolláros jegyzési árfolyamon kerül a tőzsdére.

cybro

A CYBRO előértékesítési ajánlata korlátozott, a token-készletnek jelenleg csak 21,5%-a vásárolható meg.

Extra előértékesítési kedvezmények csábítják a nagybefektetőket

A CYBRO az előértékesítésben résztvevők megerősítése és a hozamuk növelése érdekében egy különleges ajánlóprogramot indított.

Ez 12% jutalékot tesz lehetővé a közvetlen referensek tokenvásárlásai után, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

Miközben minden referens dupla CYBRO pontokat kap az első befizetéskor, ha az ajánló kódot használja. A referral program július 15-ig lesz aktív, a jutalmakat hetente osztják ki USDT-ben.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti Ethereum (ETH) jutalmakat oldanak fel, amelyek közvetlenül a TGE után vehetők ki.

Nem csoda, hogy ez a csábító ajánlat felkeltette egy ETH bálna figyelmét, aki elkezdte felhalmozni a CYBRO tokeneket, hogy biztosítsa részesedését ebben az ígéretes projektben.

>> Légy korai befektető ma, hogy holnap egy vagyont keress <<

Mi teszi a CYBRO-t a kriptobálnák kedvencévé?

A CYBRO úgy pozícionálja magát, mint egy DeFi hozamaggregátor platform, amelyet a legmodernebb AI eszközök hajtanak.

A Blast-ra épül, az egyetlen Layer-2 megoldásra, amely natív hozamot biztosít az ETH és a stablecoinok számára, és segít a befektetőknek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki ennek a blokkláncnak az egyedi jellemzőiből.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli, változatos trezorbefektetéseken keresztül fokozza a kriptónövekedést, felölelve a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig terjedő stratégiákat.

Tekintsünk rá úgy, mint egy non-stop marketplace-re, amely összegyűjti a legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb eszközöket a DeFi-n való könnyed jövedelemhez.

A CYBRO felülvizsgálatakor a piackutatók számos megkülönböztető jellemzőt és kiegészítő tényezőt emelnek ki, amelyek aláhúzzák a projekt fényes kilátásait:

  • Az AI-alapú innovációk és az intuitív kialakítás. A CYBRO a mesterséges intelligenciát használja a felhasználói preferenciák és kockázati profilok alapján a befektetői portfóliók kialakítására. Egy egyszerű és átlátható felülettel rendelkezik, amelyet a zökkenőmentes kriptovásárlások és -kivonások erősítenek. A CYBRO 2024-2025-ös ütemterve összhangban van a felhasználóközpontú platform fejlesztése iránti elkötelezettségével. A közeljövőben megjelenő funkciók közé tartozik az AIBroker, egy chatbot a megfelelő eszközökbe való befektetéshez, valamint a One-Click Investment, amely a hozamot a zökkenőmentes DeFi és CeFi integrációval növeli.
  • Átláthatóság és robusztus biztonsági intézkedések. A CYBRO az Assure DeFi és a Certik két átfogó biztonsági ellenőrzésen esett át. Ez utóbbi a CYBRO-t 81 feletti biztonsági pontszámmal értékelte, amivel a bevezetés előtti 50 legmegbízhatóbb projekt közé került. A Blast Explorer és a CoinGecko listáján való megjelenés tovább növelte a CYBRO piaci láthatóságát. A csapat az átláthatóságot havi irányítási jelentésekkel segíti elő, a platform integritását pedig egy Bug Bounty programmal biztosítja, amely 25 000 dolláros tartalékot biztosít a biztonsági résről szóló jelentésekre.
  • A CYBRO token hasznossága. A $CYBRO mind az anyaplatformjának kormányzási, mind a hasznossági tokenjeként szolgál. Azon túl, hogy birtokosai jogosultak a kormányzati szavazásra, a $CYBRO több felhasználói előnyt is felold, például kamatot szerezhet a staking révén, és részt vehet egy közelgő airdropban.Az egyéb kedvezmények közé tartozik a $CYBRO-ban a platform használatáért járó készpénzvisszatérítés, a kedvezményes kereskedési és hitelezési díjak, valamint a hozzáférés a biztosítási programhoz, amelynek célja, hogy megvédje a felhasználói befektetéseket a kiesésekkel szemben.
  • Rendkívül elkötelezett közösség. A CYBRO rendszeresen frissíti 15 000 fős rajongótáborát a különböző közösségi média csatornákon keresztül, beleértve az X-et, a Discordot és a Telegramot, biztosítva, hogy a felhasználók mindig képben legyenek a közelgő fejleményekről és mérföldkövekről. Emellett rendszeres közösségi ösztönzőket is kínál, amelyekkel a tagok ingyen tokeneket nyerhetnek. A platform tokenomikája a teljes 1 millió $CYBRO-készlet 5%-át kifejezetten a legaktívabb felhasználók jutalmazására különítette el.
  • Bikás szakértői előrejelzések. A CYBRO-t körülvevő növekvő optimizmus a neves kriptoelemzők által adott jóváhagyásokból is ered. A szakértők elképesztő, 1200%-os megtérülést jósolnak a $CYBRO-nak, az előrejelzések mögött pedig a projekt tőzsdei bevezetést követő közelgő növekedésébe vetett őszinte hit áll. A platform ennek eredményeképpen az érdeklődés és a befektetések megugrását tapasztalja.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A júniusra ütemezett CYBRO a fejlett AI-technológiáival és felhasználó-központú megközelítésével jelentős hatást gyakorolhat a DeFi-térben.

A projekt egy ETH bálna figyelemre méltó érdeklődését keltette, erős közösségi támogatást szerzett, szakértői elismeréseket kapott, és robusztus biztonsági intézkedéseket vezetett be.

A nagy növekedésű lehetőségeket kereső befektetők számára a CYBRO előértékesítése egyedülálló esélyt kínál a jelentős hozamra, a korai alkalmazók pedig potenciálisan nagy hasznot húzhatnak belőle.

Ahogy mindig, befektetés előtt végezzen alapos kutatást, és mérje fel kockázattűrő képességét.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!