A Binance az aggodalmak ellenére is bányászközösséget indít

-

A Binance elindította saját bányászközösségét, a kriptoközösség viszont aggódik a hasherő centralizálása miatt.

Április 27-én elindult a Binance saját kriptoközössége a „Binance Pool”

A bányászközösség május 31-ig költségektől mentesen fog üzemelni, ezt követően pedig 2,5 %-os költségekkel dolgoznak majd.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A bányászközösség sajtóközleménye szerint a nagy bányászok felvehetik a kapcsolatot a tőzsdével, hogy meghosszabbítsák ezt az időszakot.
A Binance több mint 1000 dolgozója közül 15-en dolgoznak teljes állásban a bányászközösség üzemelésén

Platformok közötti integráció

A Binance támogatja a proof-of-work (PoW) és proof-of-stake (PoS) bányászrendszereket
A bányászközösséget integrálták a Binance többi platformjával, így a bányászok egyszerűen utalhatnak a bányászközösség és a tőzsde különböző oldalai között, mint a kereskedés, a hitelezések és a kamatozások.
Lisa He, a Binance Pool vezetője elmondta:

„Célunk egy átfogó platform elindítása a bányászok számára, amely több lehetőséget nyújt a bányaipar számára azáltal, hogy hidat alkot a hagyományos bányászás és a pénzügyi szolgáltatások között.”

Changpeng Zhao, a Binance alapító-vezérigazgatója elmondta:

„A bányászok a kriptoközösség elengedhetetlen részét alkotják, így ha nekik kedvezünk, akkor az egész iparban több növekedésre nyílik lehetőség.”

Zhao április 24-én írta meg, hogy a Binance Pool kibányászta első blokkját

A közösség aggódik a centralizáció miatt

A Binance Pool vegyes fogadtatást kapott a kriptoközösségtől, egyes kommentátorok aggódnak amiatt, hogy a Binance Pool miatt tovább centralizálódhat a bitcoin hashrátája a jelenleg is kevés bányászközösség között.
Egy „HsakaTrades” nevű Twitter-felhasználó közölt egy grafikont a bitcoin hashrátájának megoszlásáról a következő kommenttel:

„Az alábbi ábrán hamarosan csak egy szín fog szerepelni.”


Egy másik felhasználó szerint:

„Ez vagy nagyon jól fog végződni a bitcoin számára, több versengő bányászközöséggel és hatalmas decentralizációval… vagy nagyon rossz vége lesz.”

A Binance a decentralizáció pártján áll

Lisa He felelte a kritikákra azt felelte, hogy a Binance Pool decentralizációs erőként hathat a bányaszektorra.
„2018-ban egy bányagépgyártó uralta a bitcoin hashrátájának közel 51%-át, és veszélybe került a Bitcoin-hálózat.”

„Az olyan cégek belépésével, mint a Binance, csak még jobban nő a decentralizáció a két évvel ezelőtti eseményekhez képest. A legnagyobb bányaközösség ma kevesebb mint 20%-át uralja a hálózatnak, így az most sokkal biztonságosabb.”

Olvastad már? Az Ebang bányászcég 100 milliós részvénykibocsátást tervez

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!