A Binance 390M dollár értékű BNB tokent égetett el

-

A Binance majdnem 400 millió dollár értékű BNB-t semmisített meg a 16. negyedéves tokenégetésével, de úgy tűnik, a piacokat ez nem érdekli.
Július 18-án a Binance arról számolt be, hogy 1.296.728 BNB tokent semmisített meg, akkor valamivel kevesebb, mint 400 millió dollár értékben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsde további 5.163 BNB-t jegyzett fel, amelyeket a Pioneer Burn Programon keresztül semmisített meg – ez egy olyan ösztönző program, amelynek célja, hogy segítsen azoknak a felhasználóknak, akik az okosszerződésekkel vesztettek tokeneket.
A Binance fedezi a veszteségeket, és bizonyos körülmények között visszaadja a tokeneket a felhasználóknak. Ezeket a tokenszámokat aztán a tőzsde levonja a negyedéves burn-összegekből.


A Binance ígéretet tett arra, hogy a tőzsde nyereségének 20%-át negyedévente elégeti, a legutóbbi égetés szerint a tőzsde 2021 második negyedévében 2 milliárd dollár nyereséget termelhetett.
A legutóbbi égetés a Binance Coin történetében a második legnagyobb értékű égetés, márciusban 600 millió dollár értékű BNB-t semmisítettek meg.
Az égetés ellenére úgy tűnik, hogy az eseménynek kevés hatása volt a Binance Coin piacaira, a BNB árfolyama a hétvégén oldalazott.
A cikk írásakor a BNB kevesebb, mint 1%-os csökkenéssel, 301,66 dolláron állt a nap folyamán. Jelenleg 56%-kal van lejjebb a május 10-i 686 dolláros történelmi csúcsához képest, de az év eleje óta még mindig lenyűgöző, 700%-os emelkedést mutat.
A Binance az utóbbi időben több fronton is küzdött a szabályozó hatóságokkal, jelentős nyomás érkezett az Egyesült Királyságból, Németországból és Hongkongból.

Az Egyesült Királyságban számos nagybank is korlátozta ügyfelei tranzakcióit a tőzsdével, mivel az ország pénzügyi szabályozója lecsapott a nem szabályozott kriptopénz kereskedési platformokra.
Július 16-án a Binance hirtelen leállította a részvénytokenek értékesítését is.

Olvastad már? Az alacsony volumen és a kereskedők érdektelensége miatt nem mozdul az ár

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!