Az ARK Invest újabb 54 millióért vásárol Square részvényből

-

A Cathie Wood által vezetett Ark Invest újabb adag Square Inc. részvénnyel bővítette portfólióját, közel 53,7 millió dollár értékben.
A New York-i székhelyű ARK Invest befektetési cég a múlt pénteki kereskedés során 225.937 darab Jack Dorsey-féle Square részvényt vásárolt fel.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legutóbbi hírlevelükben megosztott adatok szerint a vásárlás az ARK Innovation ETF (ARKK) és az ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) alapokon keresztül történt, amelyek a cég hat aktívan kezelt tőzsdén kereskedett alapja közül kettő. A két alapot 179 664, illetve 46 273 Square-részvénnyel töltötték fel.
Cathie Wood cége az ARK Fintech Innovation ETF (ARKF) révén szintén rendelkezik részesedéssel a Square-ben.
A hétfői kereskedés előtt a három ETF együttesen több mint 7,2 millió részvényt birtokol a fizetési vállalatból, több mint 1,7 milliárd dollár értékben.

Square, Coinbase

A Square részvényeinek felvétele az ARK portfóliójába Dorsey csütörtöki bejelentése után történt, amelyben felfedte egy „új üzletág” terveit, amely egy olyan platform kiépítésére összpontosít.
Ezzel a Square megkönnyítené a Bitcoin-alapú „nem letétkezelői, engedély nélküli és decentralizált pénzügyi szolgáltatásokat”, tehát a defi területére lépne be.
A hónap elején Dorsey azt is megerősítette, hogy a fizetési vállalat egy Bitcoin hardvertárcát fog építeni.
Pénteken az ARK Invest 214 718 darab Coinbase-részvényt is megvett. A vásárlás az ARKK-n keresztül történt, amely most már több mint 4 millió részvényt birtokol a kriptopénz tőzsdében, 905 millió dollár értékben.
Bár a Square és a Coinbase is kínál a felhasználóknak különböző kripto-központú funkciókat, mint például a Bitcoin vásárlása és eladása, mindegyik vállalat tart Bitcoin-t a tartalékai között.

A sajtótájékoztató időpontjában a Square 8 207 Bitcoint tart, ami mai árfolyamon nagyjából 260 millió dollárt ér.
Hasonlóképpen, a Coinbase februárban elmondta, hogy 4482 bitcoint tart, ami 141 millió dollárt ér.

Olvastad már? Hogyan alakítsd ki kriptovaluta portfóliódat kezdőként 2021-ben? – A BitPadre tippjei

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: blockinsider.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!