Az Aave is célba venné a Twittert

-

Jack Dorsey a hét elején jelentette be, hogy a Square Inc. egy új nyílt forráskódú platformot épít nem letétkezelő Bitcoin-szolgáltatások számára.
Az Aave alapítója, Stani Kulechov szombaton közölte 90 000 Twitter-követőjével, hogy protokolljának „Twittert kellene építenie az Ethereumra”, miután Jack Dorsey közölte, hogy egy új Bitcoin-központú pénzügyi szolgáltatási platformot fejleszt, amely feltűnő hasonlóságokat mutat az Aave-vel.


Az eredeti tweet, amely több, mint 34 000 lájkot kapott, jelezte, hogy a Bitcoin lesz az elsődleges fókusz.


Kulechov válaszában arra utalt, hogy Dorsey üzleti ötlete hasonlít az Aave-hez, egy nyílt forráskódú, nem letétkezelő DeFi protokollhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközöket kölcsönözzenek és kamatot kapjanak a betétek után.
Bár nem teljesen világos, hogy Kulechov Twitter-az-Ethereumon terve komoly-e, azt mondta, hogy az Aave társalapítója, Jordan Lazaro Gustave vezetné az erőfeszítéseket.
Az Aave az egyik legnépszerűbb DeFi protokollként a piacon, és a hagyományos befektetők körében is egyre nagyobb a kereslet a szolgáltatásai iránt.
Az Aave azt tervezi, hogy ebben a hónapban elindítja platformjának engedélyköteles verzióját az intézményi befektetők számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Dorsey terve, hogy a DeFi-t bevezesse a Bitcoinra, egy június eleji bejelentést követ, miszerint a Square egy nyílt forráskódú BTC hardvertárca fejlesztését vizsgálja.
A vállalkozó megismételte az saját tárolás fontosságát és az új kriptofelhasználók mobiltechnológián keresztüli belépésének szükségességét.

Olvastad már? Az Ethereum társalapítója eladja a cégét, kilép a kriptopénzek világából

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!