Az Aave is célba venné a Twittert

-

Jack Dorsey a hét elején jelentette be, hogy a Square Inc. egy új nyílt forráskódú platformot épít nem letétkezelő Bitcoin-szolgáltatások számára.
Az Aave alapítója, Stani Kulechov szombaton közölte 90 000 Twitter-követőjével, hogy protokolljának „Twittert kellene építenie az Ethereumra”, miután Jack Dorsey közölte, hogy egy új Bitcoin-központú pénzügyi szolgáltatási platformot fejleszt, amely feltűnő hasonlóságokat mutat az Aave-vel.


Az eredeti tweet, amely több, mint 34 000 lájkot kapott, jelezte, hogy a Bitcoin lesz az elsődleges fókusz.


Kulechov válaszában arra utalt, hogy Dorsey üzleti ötlete hasonlít az Aave-hez, egy nyílt forráskódú, nem letétkezelő DeFi protokollhoz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eszközöket kölcsönözzenek és kamatot kapjanak a betétek után.
Bár nem teljesen világos, hogy Kulechov Twitter-az-Ethereumon terve komoly-e, azt mondta, hogy az Aave társalapítója, Jordan Lazaro Gustave vezetné az erőfeszítéseket.
Az Aave az egyik legnépszerűbb DeFi protokollként a piacon, és a hagyományos befektetők körében is egyre nagyobb a kereslet a szolgáltatásai iránt.
Az Aave azt tervezi, hogy ebben a hónapban elindítja platformjának engedélyköteles verzióját az intézményi befektetők számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Dorsey terve, hogy a DeFi-t bevezesse a Bitcoinra, egy június eleji bejelentést követ, miszerint a Square egy nyílt forráskódú BTC hardvertárca fejlesztését vizsgálja.
A vállalkozó megismételte az saját tárolás fontosságát és az új kriptofelhasználók mobiltechnológián keresztüli belépésének szükségességét.

Olvastad már? Az Ethereum társalapítója eladja a cégét, kilép a kriptopénzek világából

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

A június lehet az Ethereum hónapja?

A júniusban induló hongkongi zöld út a kriptók számára megnyitja az utat a likviditás beáramlása előtt, de ez nem feltétlenül lesz azonnal. A kriptovaluták, különösen az...

Polygon technikai elemzés 06.01.

Prémium Polygon Május közepétől kezdve a Polygon egy erőteljes fellendülést mutatott, 0,8177 dollárról 0,95 dollár fölé emelkedett. A 0,95 dolláros árszint azonban január végétől áprilisig egy makacs...

Roger Ver úgy véli, az Ethereum több felhasználót fog hozni a kriptoiparba, mint a Bitcoin

A kifejezetten korai támogatói tevékenysége miatt néha Bitcoin-Jézusként is emlegetett Ver egy podcast során osztotta meg a gondolatait. Elmondta, hogy az Ethereum tényleg kisebb kapitalizációval...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!