A Big Mac-nél olcsóbb kriptók, amelyek gazdaggá tehetnék Téged

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac pezseg az aktivitástól, mivel a 2024-es bikafutás várakozása izgalmat kelt.

A kriptovaluták széles választéka közül néhány nem csak megfizethető marad, hanem alacsonyabb az ára, mint egy gyorséttermi hamburgernél.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek a kriptovaluták potenciálisan képesek az értékük növekedésére, és jelentősen növelhetik az ember vagyonát.

A következő cikk néhány ilyen ígéretes, mégis olcsó kriptovalutával foglalkozik, amelyek magas hozamlehetőséget rejtenek magukban.

A BlastUP token az év végére 1000%-os emelkedést prognosztizálnak

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával jelentős erősséggé válhat a kriptoiparban.

Ez az úttörő Blast induló platform már közel 15.000 aktív felhasználót vonzott.

kripto

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas sikert aratott, eddig mintegy 6 millió dollárnyi pénz gyűlt össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segítségével a kripto startupok gyorsabban növekedhetnek és többet kereshetnek.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, különben ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Polygon vegyes jeleket tapasztal változatos piaci hangulat közepette

A Polygon pillanatnyilag a vevők és az eladók közötti kötélhúzást tapasztalja, ami a piacon uralkodó bizonytalansági állapotot tükrözi.

A legutóbbi árfolyammozgások óvatos optimizmusra utalnak, mivel az érme a lefelé irányuló nyomás ellenére is meg tudta tartani magát.

Az utóbbi egy hónap általános csökkenése azonban a befektetők tartós óvatosságát jelzi.

Az érmének az Ethereum tranzakciók skálázásában és a különböző decentralizált alkalmazások támogatásában való hasznossága erős alapot ad, ami a jelenlegi piaci bizonytalanság ellenére hosszú távú érdeklődést vonzhat.

Az XRP piaci hangulat óvatos optimizmust mutat a volatilitás közepette

A közelmúltbeli áringadozások ellenére az XRP általános kilátásai a kereskedők körében óvatos optimizmusra utalnak.

A rövid távon stabilizálódó trenddel úgy tűnik, hogy tartja magát, míg a hosszú távú nézet azt sugallja, hogy a lendületre van szükség a múltbeli veszteségek lerázásához.

A jelenlegi stabilitás kegyelemdöfést jelent a korábbi csökkenő tendenciákhoz képest.

Az XRP erős technológiai alapjait és a támogató vállalat azon törekvését figyelembe véve, hogy forradalmasítsa a határokon átnyúló fizetéseket, a kereskedők bizalmában vagy a szélesebb kripto hangulatban bekövetkező bármilyen pozitív elmozdulás katalizátorként hathat az értékére.

Az Ondo a piaci ingadozások közepette bikás jeleket mutat

Az Ondo token a közelmúltbeli teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

A változó piaci mozgások ellenére az Ondo körüli általános hangulat emelkedőnek tűnik, mivel folyamatosan a legfontosabb referenciaértékek felett kereskedik.

A pozitív tendenciát a folyamatosan emelkedő rövid távú átlagok és a kereskedők érdeklődése is erősíti.

A coin alapvető tulajdonságai, amelyek az ökoszisztémán belüli biztonságos és hatékony tranzakciókat hangsúlyozzák, azt sugallják, hogy az emelkedő trend fennmaradhat, ha ezek a jellemzők rezonálnak a szélesebb kriptoközösség megbízható digitális valuták iránti igényeivel.

A Pyth Network piaci hangulat ingadozások közepette bizonytalanságot mutat

A Pyth Network piaci hangulat óvatosságot mutat, a befektetők bizonytalanságot mutatnak. A közelmúltban az árfolyam csökkenést tapasztalt, ami rövid távon medvés kilátásokra utal.

A hosszabb időszak alatt tapasztalt némi nyereség ellenére az árak nehezen törték át a kulcsfontosságú szinteket, ami a felfelé irányuló trendekkel szembeni ellenállást jelzi.

A PYTH egyszerű elemzése azt mutatja, hogy egy adatszolgáltató platformról van szó a decentralizált pénzügyek számára, és ez a jelenlegi piaci tétovázás hatással lehet az elfogadási arányára, mivel a bizalom és a stabilitás kulcsfontosságú az ilyen szolgáltatások számára a kriptotérben.

Következtetés

Egy növekvő piacon az olyan érmék, mint a MATIC, az XRP, az ONDO és a PYTH lehetőségeket kínálnak, de rövid távú növekedési potenciáljuk nem biztos, hogy olyan erős.

A nagyobb nyereséget kereső befektetőknek a szilárd koncepcióval és robusztus ökoszisztémával rendelkező kisebb projekteket kell fontolóra venniük.

A BlastUP kiemelkedik ebből a szempontból. A Blast ökoszisztémához való kapcsolódása előnyös, ami egyedülálló előnyt biztosít számára.

A bikafutás folytatásával a BlastUP innovatív megközelítése jelentős növekedési potenciált biztosít. Ezáltal a BlastUP érdekes lehetőség azok számára, akik a jelenlegi piaci fellendülésből szeretnének tőkét kovácsolni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!