Binance Coin (BNB) technikai elemzés 05.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A kriptopiac az elmúlt néhány órában zuhanásnak volt tanúja, mivel a legtöbb kriptó értéke, köztük a Binance Coin (BNB) értéke is csökkent.

A trend azonban rövid életű lehet, mivel a BNB árfolyama egy mintán belül konszolidálódott, és egy kitörés masszív bikarallyt eredményezhet.

Ahogy az olyan top kriptók, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) korrekciókat tapasztaltak, a BNB is követte a trendet, hiszen az elmúlt 24 órában több mint 1,7%-kal esett az árfolyama.

A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor az érme 589 dolláron kereskedett, több mint 86,1 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A történet azonban többről szólt, mivel az áresés ellenére a BNB egy bikás zászlós mintázaton belül konszolidálódott.

A World Of Charts, egy népszerű kriptoelemző, nemrég posztolt egy tweetet, amiben kiemelte ezt a mintát. A tweet szerint, ha az érme teszteli ezt a mintát és sikeresen kitör, akkor a befektetők egy masszív bikarally tanúi lehetnek.

Valójában a rally akár a BNB 1000 dollár felé vezető útját is szabaddá teheti a következő hetekben.

Mivel az 1000 dollárig vezető út hosszúnak és ambiciózusnak tűnt, megnéztük a BNB mérőszámait, hogy megtudjuk, mit várhatunk az érmétől rövid távon.

A Santiment adatok elemzése szerint az érme közösségi volumene nőtt, miközben az ára csökkent.

A negatív árfolyammozgás azt is eredményezte, hogy a BNB Weighted Sentiment értéke csökkent, ami azt jelenti, hogy a medvés hangulat növekedett.

Ugyanakkor, miközben az érme ára csökkent, a kereskedési volumene is 14%-kal csökkent.

Általánosságban elmondható, hogy a kereskedési volumen csökkenése azt jelzi, hogy a folyamatban lévő ártrend nem biztos, hogy sokáig tart. A BNB finanszírozási rátája is pirosra váltott.

Miután az árak általában más irányba mozognak, mint a Funding Rate, valószínűnek tűnik, hogy hamarosan trendfordulóra kerül sor.

Ezt követően megnéztük a BNB napi grafikonját, hogy lássuk, mit sugallnak az indikátorok. Elemzésünk szerint az érme Money Flow Indexe (MFI) az elmúlt napokban oldalazott.

A Relative Strength Index (RSI) is hasonló tendenciát követett, ami arra utal, hogy a befektetők néhány lassú mozgású napnak lehetnek tanúi.

A Bollinger szalagok szerint az érme árfolyama egy kevésbé volatilis zónában volt, ami azt jelenti, hogy egy példátlan áresés esélye alacsony.

Egy pillantást vetve az érme likvidációs hőtérképére, kiderült, hogy a likvidáció meredeken emelkedne az 573 dolláros határ közelében.

A BNB árfolyama tehát erre a szintre eshet, mielőtt ismét felfelé mozdulna, ha a medvék az elkövetkező napokban megtagadnák az elengedést.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!