A Baseline társalapítója szerint még mindig a kriptó korai napjaiban vagyunk

-

A Baseline Protocol társalapítója, és a ConsenSys egyik fejlesztője, John Wolpert nemrégiben úgy nyilatkozott, szerinte még mindig egy évtizednyire vagyunk a tömeges kriptohasználattól.
Akár 15-20 év is kell még, hogy jelentőssé váljon a technológia.

„Szerintem ezek a dolgok 20 éves ciklusokban mozognak. Minden mai cégvezetőnek nyugdíjba kell mennie, és fel kell tűnni a színen az új generációnak. Ezt láttuk a mobilok esetén is.”

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A kriptó most olyan, mint az internet volt 1980 előtt

A kriptopénzek útját Wolpert az internetéhez hasonlította annak 1969-es első koncepciója óta. Szerintem most vagyunk abban a fázisban, hogy még 15-20 év kell, hogy a blokklánc a mindennapi élet része legyen.

„Ez akkor fog megtörténni, mikor mondjuk a guatemalai varrónőnek anélkül tudnék bónuszt fizetni a pólómért, hogy a főnöke zsebre tenné a maga részét a pénzből. Ehhez kell mg 15 év. Vagy akár húsz.Ha egészen pontos párhuzamot akarunk vonni az internet és a blokklánc között, akkor azt mondhatjuk, hogy az internet hőskorának a nagyjai, például a CompuServe ideje előtt járunk még.”

A Deutsche Bank 200 millió kriptóhasználót vár 2030-ra

Idén publikált egy tanulmányt a nemzetközi befektetési bank, amelyben szintén az internet korai szakaszához hasonlították a kriptoszféra állapotát.
Ugyan azt is megemlítik benne, hogy a létezése első 8 éve alatt az internet 500 millió felhasználót szerzett, a kriptopénzek viszont egyelőre csak 50 milliót.
A bank elemzői szerint, ha a növekedés így folytatódik, és ez a nagyjából 10%-os arány megmarad a jövőben is, akkor 2030-ra a kriptopénz-használók létszáma 200 millió körül lesz.

Olvastad  már? Ne is törődj a Coinbase-zel, Nagy Testvér már figyeli a koinjaidat

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!