A bányászási nehézség legújabb adatai alapján emelkedhet bitcoin árfolyama

-

A bitcoin árfolyama akár a 30 000 dollárt is átlépheti a jelenlegi árciklusa alatt, a bányászási nehézség legújabb adatai alapján.
A jól ismert PlanB elemző által kiadott statisztika egyesíti a bitconi árfolyamát a nehézség mélypontjaival, valamint a blokkok számával a legutóbbi mélypont óta.

A nehézség annak a mutatója, hogy milyen nehéz egy bizonyos hasht megtalálni egy bizonyos küszöb alatt.
Lényegében azt méri, hogy a bányászoknak milyen nehéz feladatokat kell megoldaniuk, hogy engedélyezzék a bitcointranzakciók blokkjait.
Megmutatja, hogy mekkora a verseny a bányászok között, a következő blokk megtalálására. Minél nagyobb a versengés, annál jobban növekszik a nehézség.

Ha így haladunk, a bitcoin árfolyama a 31 000 dollárt is elérheti

PlanB szerint a bitcoin számos nehézégi cikluson átesett, és mindegyik során egy nagyságrenddel csökkent az árfolyam növekedési üteme az előző nehézségi mélyponthoz képest.
A stabilizáció azt jelenti, hogy 2013 végén, amikor a bitcoin árfolyama elérte az 1300 dolláros csúcsot, 50 000%-kal nőtt az értéke az előző nehézségi mélyponthoz képest.
A 2017-es 20 000 dolláros csúcs ehhez képest 9000 %-os emelkedés volt.

Egyelőre nincs ármozgás

A minta szerint a következő csúcs még alacsonyabb lesz, nagyjából 1000 %-os, ami nagyjából 31 000 dollárt jelentene 2021-re. A nehézség 2018 decemberében volt mélyponton, 3100 dolláros árfolyammal.
A Parabolic Trav nevű bitcointámogató azt írta a modellről, hogy „jee, egy kis bika piac.”
A bitcoin technikai mutatói egyre jobban kezdenek ütközni árfolyamával.

Olvastad már? Adam White a Bakktról: „Meghatározó szerepünk lesz a bitcoinpiacokon”

Annak ellenére, hogy a hashráta folyamatosan rekordokat dönt, az árfolyam nem változik, így a vezető kriptopénz nem tudja kihasználni az áprilisban megkezdett bika piacot.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!