A Bitstamp a múlt hónapban kiválóan szerepelt a kriptováltók között

-

A legtöbb centralizált kriptováltó az elmúlt 30 napban csökkenő aktivitást tapasztalt a TokenAnalyst adatai szerint. A Bitstamp viszont egyedüliként mégis képes volt növekedést generálni.

Nettó áramlás tekintetében a Bitstamp szerepelt a legjobban

A Binance-hez vagy Bitfinexhez hasonló kriptováltók be- és kiáramlásai csökkentek a hónap során, amely csökkentett aktivitást feltételez. Másrészt viszont a Bitstampnek sikerült növekedéssel átvészelnie az oldalazó időszakot. Az OKEx szintén növekedést tapasztalt az USDT be- és kiáramlásai tekintetében.

Nem meglepő módon a bitcoin kereskedési volumene a Coinmarketcap szerint szintén csökkent az adott időszak alatt.
A Bitstamp megnövekedett aktivitása a bálnák tevékenysége miatt jöhet szóba. Tegnapelőtt a Whale Alert nevű Twitter-felhasználó jelentette, hogy 1002 bitcoint utaltak a Bitstamp tárcáiból egy ismeretlen tárcába.


 
A Bitcoinist nemrég számolt be arról, hogy az OKEx számos, több száz millió dollár értékű tranzakció forrása volt, amely a pletykás nyelvek szerint a váltó meghekkelésének következménye lehetett.
Jay Hao vezérigazgató azonban megnyugtatta a felhasználókat, hogy a helyzet mindössze csak egy tervezett tárcakarbantartás folytán alakult ki.
Azt ugyan nem tudjuk, hogy az utóbbi Bitstamp-tranzakciók szintén egy hasonló karbantartás részei voltak-e, ennek ellenére a kiáramlást mindenképp befolyásolhatja.
A Bitstamp megnövekedett aktivitása mögött álló másik lehetséges ok a brit intézményi befektetők belépése lehet, akik a váltón keresztül vásárolnak és adnak el kriptopénzeket.
Az európai vállalat júliusban lépett partnerségre a BCB Group brókercéggel, hogy lehetővé tegyék a fontsterling-alapú utalásokat. A váltó akkor azt mondta, hogy ez a funkció még év végéig integrálásra kerül.

Megnövekedett aktivitás a biztosérméknél is

A Tokenanalyst adataiból az is kiderült, hogy augusztus utolsó és szeptember első hetét összevetve a stabilkoinokkal végzett tevékenységek száma is megnövekedett.
A váltókra a már említett héten beáramló stabilkoinok értéke 469,4 millió dollár volt, amely 26,4%-os növekedést jelent.
A kiáramlás 573,2 millió, amely 41%-os növekedés heti tekintetben. Az adatok forrása a Binance, Bitfinex, Bittrex, Kraken, KuCoin, OKEx és Poloniex tőzsdék.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!