A Binance nemrég elindította határidős kereskedési piacát, mely meghívásos alapon működik. Az indulás máris 150 millió dolláros forgalmat hozott az első 24 órában. Ez jó hír lehet a kriptotőzsde számára.

A Binance a világ vezető kriptotőzsdéje, amely nemrég elindította saját tether alapú (USDT) határidős kereskedési felületét.

A platform még mindig a korai tesztelési fázisokban tart, csakis meghívásos alapon működik. Egy Reddit-bejegyzés alapján a platform máris 150 millió dolláros forgalmat hozott az első 24 órában.

A határidős piacon, jelenleg csak USDT/BTC pár elérhető.

A Binance először júliusban jelentette be, hogy elindítja egy határidős kereskedelmi felület tesztelését.

A hír nagy port kavart a kriptoközösségben, sokan voltak kiváncsiak voltak a kereskedelmi forgalomra. A határidős kereskedelmi felület máris megmutatta, hogy a jövő valóban fényes lehet a kriptopénzek számára.

A Binance az elején bemutatott két tesztfelületet, a Futures A és Futures B oldalakat. Úgy tűnik, hogy egyes felhasználók ezt nem élvezték. Ezen felül plágium gyanúja is felmerült a dokumentációkban.

A Bitmex máris meggyanúsította a Binance-et, hogy lemásolta szolgáltatásait. Zhao nyilatkozott ezekről a problémákról és bocsánatot kért, valamint frissítette a határidős piac dokumentációját, hogy orvosolja a helyzetet.

Sokak keresték már a módját, hogy hozzáférjenek a határidős felülethez, mely csakis meghívásos alapon működik. Nagyon egyszerűen szerezhetünk egyet a Binance-től.

Először is hozzá kell férned a Binance BTC/USDT határidős piacához, ha beléptél Binance-felhasználódba. Megjelenik egy sárga gomb, amin az „enter referral code (meghívási kód beírása)” szerepel.

Két módon juthatunk meghívóhoz. Az egyik módja, hogy felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mellyel mindenki próbálkozni fog, szóval jobb, ha figyeljük a Binance Twitter-oldalát, ahol gyakran megosztanak egyszer használatos kódokat.

Hogy alakíthatja a Binance Futures a kriptoszférát

Furcsának tűnhet, hogy a Binance saját határidős piacot indít, de ez egy jó lépés. Ha figyelembe vesszük, hogy a vezérigazgató, Changpeng Zhao milyen irányba tereli a tőzsdét, akkor a Binance lehet az a sorsfordító oldal, melyet mindenki keresett a kriptopiacokon.

A lassú indulás azt jelzi, hogy hajlandónak lassan, de biztosan elindítani az új felületet. Úgy tűnik, hogy a Binance meghallhatja a felhasználói visszajelzéseket és dolgozik is rajtuk.

Máris számos vetélytárs elérhető, ami saját vagy hasonló kereskedelmi felületet üzemeltet. A Binance-nek versenybe kell szállnia a forgalom szerinti két vezető tőzsdével, a Derbittel és a CME-vel melyek szintén jól teljesítenek.

Olvastad már? Jay Clayton továbbra is aggódik a kriptopénzek letétkezelése és árfolyam-manipulációja miatt

A győzelmet vagy a bukás a Binance számára az dönti el, hogy hogyan tudnak majd megújítani termékeiket, melyek eddig egyediek voltak. A kriptopénzek terén mindig az lesz a győztes, aki sikeresen feltalálja és eléri a jövőt.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép napod! 🙂