Rekordokat dönt a Binance határidős piaca a napi 150 millió dolláros kereskedelmi forgalmával

-

A Binance nemrég elindította határidős kereskedési piacát, mely meghívásos alapon működik. Az indulás máris 150 millió dolláros forgalmat hozott az első 24 órában. Ez jó hír lehet a kriptotőzsde számára.
A Binance a világ vezető kriptotőzsdéje, amely nemrég elindította saját tether alapú (USDT) határidős kereskedési felületét.

A platform még mindig a korai tesztelési fázisokban tart, csakis meghívásos alapon működik. Egy Reddit-bejegyzés alapján a platform máris 150 millió dolláros forgalmat hozott az első 24 órában.

A határidős piacon, jelenleg csak USDT/BTC pár elérhető.

A Binance először júliusban jelentette be, hogy elindítja egy határidős kereskedelmi felület tesztelését.
A hír nagy port kavart a kriptoközösségben, sokan voltak kiváncsiak voltak a kereskedelmi forgalomra. A határidős kereskedelmi felület máris megmutatta, hogy a jövő valóban fényes lehet a kriptopénzek számára.
A Binance az elején bemutatott két tesztfelületet, a Futures A és Futures B oldalakat. Úgy tűnik, hogy egyes felhasználók ezt nem élvezték. Ezen felül plágium gyanúja is felmerült a dokumentációkban.
A Bitmex máris meggyanúsította a Binance-et, hogy lemásolta szolgáltatásait. Zhao nyilatkozott ezekről a problémákról és bocsánatot kért, valamint frissítette a határidős piac dokumentációját, hogy orvosolja a helyzetet.
Sokak keresték már a módját, hogy hozzáférjenek a határidős felülethez, mely csakis meghívásos alapon működik. Nagyon egyszerűen szerezhetünk egyet a Binance-től.
Először is hozzá kell férned a Binance BTC/USDT határidős piacához, ha beléptél Binance-felhasználódba. Megjelenik egy sárga gomb, amin az „enter referral code (meghívási kód beírása)” szerepel.
Két módon juthatunk meghívóhoz. Az egyik módja, hogy felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mellyel mindenki próbálkozni fog, szóval jobb, ha figyeljük a Binance Twitter-oldalát, ahol gyakran megosztanak egyszer használatos kódokat.

Hogy alakíthatja a Binance Futures a kriptoszférát

Furcsának tűnhet, hogy a Binance saját határidős piacot indít, de ez egy jó lépés. Ha figyelembe vesszük, hogy a vezérigazgató, Changpeng Zhao milyen irányba tereli a tőzsdét, akkor a Binance lehet az a sorsfordító oldal, melyet mindenki keresett a kriptopiacokon.
A lassú indulás azt jelzi, hogy hajlandónak lassan, de biztosan elindítani az új felületet. Úgy tűnik, hogy a Binance meghallhatja a felhasználói visszajelzéseket és dolgozik is rajtuk.
Máris számos vetélytárs elérhető, ami saját vagy hasonló kereskedelmi felületet üzemeltet. A Binance-nek versenybe kell szállnia a forgalom szerinti két vezető tőzsdével, a Derbittel és a CME-vel melyek szintén jól teljesítenek.

Olvastad már? Jay Clayton továbbra is aggódik a kriptopénzek letétkezelése és árfolyam-manipulációja miatt

A győzelmet vagy a bukás a Binance számára az dönti el, hogy hogyan tudnak majd megújítani termékeiket, melyek eddig egyediek voltak. A kriptopénzek terén mindig az lesz a győztes, aki sikeresen feltalálja és eléri a jövőt.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.
Legyen szép napod! 🙂

 

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!