A mém érmék újabb nagy lépést tehetnek és újraértelmezhetik a piacot ezzel az új forradalmi launchpad tokennel!

-


Vendégbejegyzés


A gyakran kiszámíthatatlanságukról ismert mém érmék úgy tűnik, újabb értéknövekedésre készülnek.

A vonzerejüket növelve egy friss platform érkezik, amely azt ígéri, hogy átalakítja azt, ahogyan ezek a tokenek lendületet kapnak és figyelmet vonzanak.

Ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb teret nyer, a rajongók és a befektetők felfigyelnek ezekre a változásokra.

A cikk egy újonnan bevezetett tokenre fókuszálva vizsgálja, hogy milyen jelentős hatással lehet a szélesebb piacra.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2 megoldással, amely gyorsan, mindössze 35 nap alatt elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

mém érmék

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Gyorsabb növekedés és több bevétel a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint például az airdrop-hozzáférés, az IDO-k különleges jutalmai, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

Ahogy a BlastUP előretör, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Pepe coin jelenlegi piaci mozgása és jövőbeli árfolyam-pályája

A Pepe (PEPE) vegyes jeleket mutat az árfolyammozgásokkal.

Az elmúlt héten a PEPE 5,20%-kal emelkedett, ami potenciális emelkedő tendenciát jelez. Ugyanakkor az elmúlt egy hónapot tekintve az árfolyam 20,87%-kal esett, ami némi eladási nyomásra utal.

A hat hónapos nézet azonban másról árulkodik, és egy figyelemre méltó, 997,24%-os emelkedést mutat. Jelenleg a PEPE árfolyama 0,0000063 és 0,0000087 dollár között mozog.

A PEPE jövőbeni árfolyamát tekintve úgy tűnik, hogy az érme kihívásokkal nézhet szembe, ha sikerül áttörnie a legközelebbi ellenállást 0,00001 dollárnál.

Ha sikerül, akkor további ellenállás lehet a 0,0000124 dollárnál. Lefelé a 0,0000051 dolláros és a 0,0000027 dolláros támaszszintek nyújthatnak védelmet az áresés ellen.

Az olyan piaci mutatók, mint az RSI és a Stochastic semlegesek, ami arra utal, hogy a PEPE jelenleg nincs túladott vagy túlvett állapotban. A stabil MACD szint azt jelenti, hogy nincs erős lendület.

A Dogecoin ármozgása: Becslések a tartományról és a trendről

A Dogecoin (DOGE) árfolyama az elmúlt hat hónapban jelentősen nőtt, közel 240%-os emelkedést mutat.

Az elmúlt héten és hónapban a 12,93%-os, illetve 8,60%-os nyereség pozitív rövid távú trendet jelez.

Jelenleg a DOGE 0,17 és 0,22 dollár között kereskedik. Az árfolyammozgás egyensúlyt sugall, sem erősen impulzív, sem korrekciós, fenntartva egy közepes szintet a növekedés lehetőségével a legközelebbi ellenállás felé, 0,25 dollárnál.

Előretekintve, a DOGE közelmúltbeli stabilitása a 0,20 dolláros szinten szilárd alapot biztosít a potenciális növekedéshez.

A legközelebbi támasz 0,14 dollárnál kulcsfontosságú szint lesz, amelyet tartani kell a további optimizmus érdekében.

A lendület erősödése esetén a második ellenállás felé, a 0,30 dolláros szint felé is van lehetőség.

A kereskedőknek azonban figyelembe kell venniük a 0,09 dollárnál lévő második támasz közelségét is, amely akkor kerülhet a játékba, ha a piac megfordul.

Shiba Inu (SHIB) jelenlegi ármozgás és előrejelzések

A Shiba Inu (SHIB) az utóbbi időben rengeteg elmozdulást látott. Az elmúlt héten közel 6%-os emelkedést ért el.

Az elmúlt hónapban azonban az árfolyam több mint 17%-ot esett. Ennek ellenére, ha az elmúlt hat hónapot nézzük, az érték több mint 300%-ot ugrott.

Jelenleg az árfolyam 0,00002553 és 0,00003077 dollár között táncol. A tendenciákat figyelve úgy tűnik, hogy az ár inkább leng, minthogy bármelyik irányba töltődne.

Azt megjósolni, hogy a Shiba Inu hova fog legközelebb menni, nehéz, de tegyünk egy próbát. A jelenlegi támasz 0,00002289 dollár körül van, és ha a dolgok sziklásra fordulnak, akkor is stabilan tarthatja magát.

A következő nagy bukkanó a 0,00003337 dollárnál van. Az árfolyam feljebb emelkedhet, talán még a második ellenállást is megrepesztheti, ha tovább nő a felhajtás.

Következtetés

Az olyan mém érmék, mint a PEPE, a DOGE és a SHIB rövid távon talán kevésbé fognak növekedni. A hangsúly most a BlastUP-ra helyeződik át, amely készen áll arra, hogy jelentős hatást gyakoroljon.

A BlastUP egyedülálló koncepciójával és a Blast ökoszisztémába való integrációjával kiemelkedik a többi közül. A 2024-es bikafutás előrehaladtával ez a legígéretesebb a növekedésre.

Ez a token az innovatív platformja révén a piac átformálásában rejlő potenciáljával hívja fel magára a figyelmet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A világ egyik legnagyobb hagyományos tőzsdéje bevezetné a bitcoin-kereskedést

A Financial Times arról számolt be, hogy a növekvő intézményi érdeklődésnek köszönhetően a világ egyik legnagyobb tőzsdéje saját bitcoin-kereskedelmi részleget akar indítani. A Wall Street...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 05.17.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) azonban, megkülönböztetve a zavart piaci hangulatot, többé-kevésbé stagnáló piaci viselkedést tartott fenn. Noha az előre meghatározott ellenállási és támaszszinteken belül kereskedett, a...

Sui (SUI) árfolyam elemzés 05.17.

Prémium SUI A SUI árfolyama körülbelül 3%-os ugrást mutatott 267,202 millió dollár (+11,24%) kereskedési volumen mellett az elmúlt 24 órában, miután az elmúlt 30 napban 15,30%-os, az...

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!