Bitcoin (BTC) technikai elemzés 04.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) árfolyama még nem tudott a közelmúltbeli csúcs fölé emelkedni és új ATH-t létrehozni.

A technikai és fundamentális jeleket elnézve azonban ez csak idő kérdése lehet.

Az elmúlt egy hónapban a Bitcoin árfolyama egy nagy szimmetrikus háromszög mintázatban rekedt a napi időkeretben.

Mégis, jelenleg a minta felső határát teszteli, és megpróbál a 70.000 dolláros szint fölé emelkedni.

Ha bekövetkezik a háromszögből való bikás kitörés, akkor a pozitív folytatás, majd ezt követően egy új történelmi csúcs elérése nagyon valószínű lenne.

A 4 órás grafikonra pillantva látható, hogy a BTC árfolyama az utóbbi időben a háromszög magasabb trendvonala és a 70.000 dolláros szint körül ugrál.

Ennek ellenére a 68.000 dolláros támaszzóna látszólag erősen tartotta magát, megakadályozva, hogy az árfolyam mélyebbre essen a mintázaton belül.

Emellett a Relative Strength Index 50% feletti értékeket mutat, ami azt jelzi, hogy a piaci momentum jelenleg bikás.

Így rövid távon valószínűnek tűnik egy rally a 75.000 dolláros zóna felé, sőt még feljebb is, ha az árfolyam nem esik vissza a mintán belülre.

A Bitcoin long likvidálása

A Bitcoin közelmúltbeli konszolidációja a 70.000 dolláros szint körül még mindig tart, az árfolyam nem mutat hajlandóságot arra, hogy bármelyik oldalra is törjön.

A dolgok mégis változhatnak, ahogy azt a határidős piaci hangulat is sugallja.

Ez a diagram a long Bitcoin likvidációkat mutatja. A long kontraktusok likvidációinak mennyiségét méri.

Ahogy a grafikon mutatja, a legutóbbi konszolidáció során jelentős mennyiségű hosszú pozíciót likvidáltak.

A határidős piac tehát látszólag lehűlt, és a BTC hamarosan folytathatja a rallyt, és új történelmi csúcsot érhet el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!