2024-ben is fényesen ragyognak a kriptovilág rejtett csillagai

-

A kriptovaluták lendületes világában 2024-ben egy érdekes narratívának lehetünk tanúi, ahol a Bitcoin (BTC) feleződése a piaci dinamika átformálására készül.

Történelmi szempontból a Bitcoin dominanciája volt a kriptopiac barométere, amely 52%-os csúcsot ért el, amikor a 71.000 dolláros határral flörtölt.

Annak ellenére, hogy kissé visszaszorult, a felezés körüli várakozás az altcoinok irányába történő sorsfordító elmozdulásra utal.

Az olyan elemzők, mint Michael van de Poppe, a Bitcoin (BTC) csökkenő dominanciáját emelik ki az altcoinok feltámadásának katalizátoraként, kiemelve egy ciklikus mintát, ahol a Bitcoin (BTC) jelentős növekedése megelőzi az altcoinpiacok raliját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a mintázat, amelyet a kockázati tőke és a lakossági befektetők hajtanak, akik a Bitcoinon (BTC) túlmutató értéket keresnek, fényes jövőt jelez az altcoinok számára a halving után.

Ma már egyértelmű, hogy számos olyan projekt van, amely a kriptopénzek rejtett gyöngyszemének tekinthető. Ezek azért nem nyilvánvalóak, mert nem nyomta őket megszállottan a fizetett promóció.

Kötelességünknek éreztük, hogy reflektorfénybe állítsuk ezeket az alulértékelt, de rendkívül ígéretes projekteket.

ScapesMania: Ahol a játék találkozik a kriptovalutával

A ScapesMania egy sikeres előértékesítést követően tette meg várva várt debütálását a kereskedési színtéren, 6,125 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtve, és jelentős, 18,4K tulajdonosból és több mint 60K követőből álló követőtábort vonzva.

Ez jelentős mérföldkövet jelent a projekt számára.

A debütálásra a PancakeSwap-on, a Binance Smart Chain hálózaton belüli, nagy felhasználói bázisáról ismert, jó hírű decentralizált tőzsdén (DEX) került sor.

A kereskedés rugalmassága és a tokenek megugrása

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párossal indult, az USDT-t a közösségi keresletnek megfelelően elsődleges likviditási forrásként választva. A debütáló kereskedési nap lenyűgözően alakult, bizonyítva a token rugalmasságát és utalva a projekt ígéretes kilátásaira.

Egyértelmű, hogy a ScapesMania nem csak egy múló ICO-projekt, hanem egy komoly vállalkozás, amely elkötelezett amellett, hogy a közösségével együtt növekedjen.

A első 24 órában a birtokosok száma közel 18,41K-nál stabilizálódott, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt, ami a ScapesManiát a DEXTools Hot Pairs listájának élére katapultálta.

A tőzsdei bevezetést követő kevesebb mint három hét alatt a token ára minden idők legmagasabb, 0,01477 dolláros árfolyamára szökött, ami figyelemre méltó, 147,77%-os emelkedést jelent.

kripto

A ScapesMania egyedülálló megközelítése

A ScapesMania innovatív megközelítést kínál a játékhoz, egy olyan magával ragadó játék ökoszisztémát kínálva, amely a játékosok számára kriptotudástól függetlenül elérhető.

A tulajdonosok egy decentralizált autonóm szervezeten (DAO) keresztül részt vehetnek a projekt teljesítményében és befolyásolhatják annak irányát.

A bővülő casual játékpiacra való belépés egy bika fázisban pozícionálja a ScapesManiát a sikerre, különösen figyelembe véve a kriptopénz területen a játékprojektek közelmúltbeli megugrását.

A tokenomika és a hasznosság

Mi különbözteti meg a ScapesManiát az aprólékosan kidolgozott tokenomika, a hirtelen tokening-ingadozások megelőzését szolgáló intézkedésekkel.

A $MANIA token a DAO-n belüli irányítás és a játékbeli fizetőeszköz szerepét tölti be, további előnyökkel, mint például az extra jutalmakért való tétgyűjtés.

A csoport elkötelezett a token hasznosságának fokozása és az ökoszisztémán belüli felhasználási eseteinek bővítése mellett.

A marketing stratégia és a közösségi bizalom

A tőzsdei bevezetést követő átfogó marketingstratégiával és a kriptoközösség elismert személyiségeinek jóváhagyásával a ScapesMania vonzerőt és láthatóságot szerez.

A bevezetést követő marketingstratégia hatékonyságát mutatja a 6 millió dolláros előértékesítési siker, a több mint 18.400 tulajdonos, a több mint 60.000 tagot számláló közösség és az átlagosan 75.000 havi látogató.

A ScapesMania sikeréhez elengedhetetlenül hozzátartozik a közösség bizalma, a népszerű platformokon keringő beszélgetések és a bálnák figyelemre méltó befizetései.

A csapat elismeréssel adózik hűséges közösségének támogatásáért, de továbbra is a jövőbeli törekvésekre összpontosít.

A növekedési lehetőségek és a fejlesztés fókusza

A ScapesMania a jövőre nézve arra törekszik, hogy kihasználja a fellendülő casual gaming piacot, szorosan igazodva a közösség kívánságaihoz, és kihasználva a partnerségeket a termékfejlesztéshez.

A vezérigazgató kiemeli a képzett csapat és a folyamatos fejlesztési erőfeszítések fontosságát az ambiciózus célok elérése érdekében:

„Mint tudják, az ambiciózus célok eléréséhez a képzett csapat eléggé döntő fontosságú. Már most láthatják, hogy az indító csapatunk mennyire képzett és hatékony. Párhuzamosan dolgozunk a terméken. A fejlesztőcsapat megerősítését is prioritásként kezeljük. A működés racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a technológiai igazgatói szerepkört.”

Csatlakozz az utazáshoz

Miközben a ScapesMania folytatja útját, most itt a tökéletes alkalom, hogy felfedezze az ígéretes tájat és bekapcsolódjon.

A tőzsdei bevezetés óta tartó árstabilitás és az új tulajdonosok növekvő érdeklődése miatt a ScapesMania jövője ígéretesnek tűnik.

kripto

Lépj be a közösségbe, és fedezd fel a ScapesMania univerzumot még ma.

>>> Csatlakozz több mint 18.000 tulajdonoshoz – Szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Neo (NEO): Egy ígéretes digitális eszköz

A Neo (NEO) számos hullámvölgyet élt meg, és jelentősen a 197 dolláros történelmi csúcs alatt kereskedik. A 2023-as piaci fellendülés ellenére a Neo (NEO) küzdött, hogy visszanyerje lendületét, jelenleg 11,08 dollár körül kereskedik.

E teljesítmény a Neo (NEO) iránti óvatos piaci hangulatot jelzi, ami tükrözi az általánosabb iparági trendeket és a befektetői tétovázást.

A Neo jövőbeni árfolyam-pályája óvatosan optimistának tűnik. A 2024-re vonatkozó előrejelzések 9,13 és 22,19 dollár közötti potenciális ársávot jeleznek. 2025-re az előrejelzések ambiciózusabbá válnak, és 18,78 és 27,04 dollár közötti ársávra számítanak.

2030-ig tovább tekintve a Neo (NEO) potenciálisan 55,66 és 80,12 dollár közötti árfolyamot érhet el, ami a jelenlegi kihívások ellenére jelentős növekedési potenciált mutat.

A Neo (NEO) jövőjét a lehetőségek és kihívások keveréke jellemzi. A Neo (NEO) a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségével és a közösség erős támogatásával rendelkezik az alapokkal ahhoz, hogy leküzdje a jelenlegi akadályokat.

A piaci dinamizmus és a verseny azonban jelentős kihívásokat jelent. A befektetők és a rajongók számára a Neo (NEO) útja továbbra is az optimizmus és az óvatosság éber keveréke marad.

IOTA (IOTA): Az innováció és a piaci elvárások áthidalása

Az egyedi Tangle technológiájáról ismert IOTA (IOTA) döntő szakasz előtt áll. Az IOTA (IOTA) a 2024-es évet csökkenő tendenciával kezdi, és a stratégiai partnerségek és innovációk kihasználásával kívánja megfordítani a sorsát.

A múltbeli visszaesések ellenére a projekt a dolgok internetére (IoT) összpontosítva potenciális növekedésre pozícionálja magát, ami a szélesebb körű piaci fellendüléstől és elfogadástól függ.

Az IOTA (IOTA) árprognózisai óvatosan optimista kilátásokat tükröznek. 2024-ben a coin várhatóan 0,1589 és 0,47 dollár között ingadozik, és 2025-re jelentős esélye van arra, hogy elérje a 0,55 dollárt.

A 2030-ig szóló hosszú távú előrejelzések 1,28 és 2,02 dollár közötti ársávot valószínűsítenek, ami erős növekedési potenciált jelez a volatilis piaci környezet közepette.

Az IOTA (IOTA) előtt álló utat technológiai előnye és piaci alkalmazkodási stratégiái alakítják.

Bár a projekt innovatív alapjai szilárd platformot kínálnak a növekedéshez, a piaci és szabályozási kihívások továbbra is jelentős akadályok maradnak.

Az IOTA (IOTA) sikere azon múlik majd, hogy képes lesz-e megküzdeni ezekkel a kihívásokkal, miközben elősegíti az elfogadást és a partnerségeket.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Kava (KAVA): A DeFi úttörőjének útja a jövőbe

A Kava (KAVA) a kriptópiacra jellemző volatilitást tapasztalt, árfolyama jelentősen ingadozott az eddigi legmagasabb értékétől. A platform a DeFi szolgáltatásokra és a fedezeti kölcsönökre való összpontosítása jól pozícionálja a kripto ökoszisztémán belül, a jelenlegi árfolyambizonytalanságok ellenére.

A Kava (KAVA) prognózisai optimisták, a 2024-es árfolyam-előrejelzések 0,62 és 1,30 dollár között mozognak.

A Kava (KAVA) 2025-re várhatóan jelentős növekedést fog tapasztalni, és az árak potenciálisan 1,36 és 3,39 dollár között alakulhatnak.

2030 felé tekintve az előrejelzések még biztatóbbak, a KAVA ára 8,72 és 12,55 dollár között lehet.

A Kava (KAVA) jövője szorosan összefonódik a DeFi szektor fejlődésével. Mivel a platform folytatja az innovációt és bővíti kínálatát, a növekedési potenciál jelentős.

A Kava (KAVA) tartós sikere és relevanciája szempontjából azonban kulcsfontosságú lesz a szabályozási nyomás és a piaci verseny összetett környezetében való eligazodás a feltörekvő DeFi térben.

Következtetés

A jelen írás egyik projektje sincs túlexponálva vagy túlzottan erőltetve. Úgy tűnik, hogy a legjobb pillanataik még előttük állnak, ezért minden egyes érmét érdemes megfontolni. ,

Az általános favoritunk a ScapesMania, egy innovatív casual gaming projekt, amely nagyon ígéretes.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A világ egyik legnagyobb hagyományos tőzsdéje bevezetné a bitcoin-kereskedést

A Financial Times arról számolt be, hogy a növekvő intézményi érdeklődésnek köszönhetően a világ egyik legnagyobb tőzsdéje saját bitcoin-kereskedelmi részleget akar indítani. A Wall Street...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 05.17.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) azonban, megkülönböztetve a zavart piaci hangulatot, többé-kevésbé stagnáló piaci viselkedést tartott fenn. Noha az előre meghatározott ellenállási és támaszszinteken belül kereskedett, a...

Sui (SUI) árfolyam elemzés 05.17.

Prémium SUI A SUI árfolyama körülbelül 3%-os ugrást mutatott 267,202 millió dollár (+11,24%) kereskedési volumen mellett az elmúlt 24 órában, miután az elmúlt 30 napban 15,30%-os, az...

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!