A Ripple vezérigazgatója kiemelte a Bitcoin ETF volumenének növekedését

-

A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse a Bitcoin ETF-ek volumenének megugrását a kriptopiac felfelé ívelő tendenciáját befolyásoló kulcsfontosságú tényezőként emelte ki.

A hétfői nap folyamán Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója az X-en megosztotta a szélesebb piaci trendekkel kapcsolatos meglátásait.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hangsúlyozta a Bitcoin ETF-ek szárnyaló volumenét, mint a kriptopiac mozgásának egyik fő indikátorát.

Ez a Bitcoin „feleződésének” várakozásával párhuzamosan történik, ami egy olyan jelentős esemény, amely csökkenti az új blokkok bányászatáért járó jutalmat.

Erre akkor kerül sor, amikor az XRP, a Ripple-hez kapcsolódó kriptopénz magához vonzza a figyelmet, és a piaci kapitalizáció alapján a legjobb teljesítményt nyújtó eszközzé vált a 100 legnagyobb kriptopénz között.

Az XRP a csúcsra tör

Az XRP egy 24 órás időszak alatt elképesztő, 18,9%-os árfolyam-emelkedést könyvelhetett el, és a kereskedési volumene átlépte az 5 milliárd dolláros határt.

Ezzel az emelkedéssel az XRP a piaci teljesítmény csúcsára került, háttérbe szorítva a Litecoin (LTC) és más kriptopénzek árfolyamát.

Ez a piaci viselkedés az XRP iránti erős befektetői kedvről tanúskodik, mivel jelentős kereskedési aktivitással és a derivatív kereskedés iránti fokozott érdeklődéssel vezeti a mezőnyt.

Az új piaci katalizátorok

A kriptopénzek piaca a Bitcoin ETF-ekben találta meg a siker új mércéjét, amelyek rendkívüli volumeneket és aktivitást tapasztaltak.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Eric Balchunas, a Bloomberg munkatársa rámutatott a Bitcoin ETF-ek „abszurd” sikerére, megjegyezve, hogy az indulásuk óta eltelt csak az első két hónapban elképesztő 55 milliárd dollárnyi eszközállományt és ennek kétszeresét, 110 milliárd dolláros volument értek el.

Maga a Bitcoin is tükrözte ezt a sikert, a 72.738 dollárral új történelmi csúcsot ért el.

ripple
Forrás: coinmarketcap

Olvastad már? A 2024-es év top tokenjei: Alulértékeltek és készen állnak a robbanásra

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Minden pénzüket visszakaphatják az FTX tőzsde károsultjai, de ennek nem mindenki örül

A friss információk alapján az FTX tőzsde a kintlévőségeinek akár a 118%-át is kifizetheti a károsult ügyfeleknek, de a dolog nem olyan egyszerű, mint amilyennek...

Bika futás napokon belül?! Hogyan kell felkészülni a masszív altcoin szezonra?

Az izgatottság tapintható, mivel a piac jelentős fellendülése az altcoinok növekedési szezonjára utal. A hozzáértő befektetők felfigyelnek, és mivel a 2024-es bikafutás máris címlapokra került, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!