A 2024-es év top tokenjei: Alulértékeltek és készen állnak a robbanásra

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelenleg jelentős emelkedésen megy keresztül, a Bitcoin árfolyama 72.000 dollárig ralizott.

Ez a rally, amelyet az újonnan indított Bitcoin ETF-ekbe történő erős beáramlás táplál, példátlan optimizmushullámot indított el a szélesebb kriptopiacon.

Miközben a Bitcoin állt a középpontban, az altcoinok piaci kapitalizációja figyelemre méltó, 50%-os növekedést produkált, 800 milliárd dollárról 1,2 billió dollárra emelkedett csak az elmúlt hónapban.

Ezt az emelkedést nagyrészt a mémcoinoknak tulajdonítják, amelyek többszörös hozamot hoztak.

Ugyanakkor az olyan nagy altcoinok, mint az Ethereum (ETH), a Cardano (ADA) és a Polygon (MATIC) még nem csatlakoztak ehhez a megarallyhoz, ami arra utal, hogy egy szélesebb körű altszezon lehet a láthatáron.

Mindent összevetve, az alulértékelt érmék a jelenlegi piacon jelentős lehetőségeket kínálnak az elfogadásra és a növekedésre mind a saját résükön belül, mind azon kívül.

A legígéretesebbek kiválasztására, szerepük és jövőbeli potenciáljuk megértésére biztatunk mindenkit írásunk elolvasása után.

Számos olyan nagy potenciállal rendelkező érmét tartalmaz, amelyeknek reális esélyük van arra, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

ScapesMania: A tőzsdei debütálás bemutatása

Végre, egy sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, és 18.400 tulajdonosból és több mint 60.000 követőből álló közösséget gyűjtött, a ScapesMania megtette várva várt debütálását a tőzsde színpadán.

A Binance Smart Chain hálózaton belüli hatalmas felhasználói bázisáról ismert PancakeSwap-on indult a ScapesMania, és MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal kezdte meg a kereskedést.

A közösségi igényekre reagálva az USDT-t választották elsődleges likviditási forrásnak.

Chart-topping teljesítmény

Az első kereskedési nap a tokenek árának rugalmasságát mutatta, jelezve a robusztus tokenomikát és az ígéretes projektkilátásokat.

token

Az első 24 órában a ScapesMania közel 18,41K-nál stabilizálta a birtokosok számát, míg a kereskedési volumen 2,25M dollárra emelkedett, ami a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítette.

A ScapesMania újdonságainak feltárása

A közönségtől való elszakadással szembesülő játékprojektekkel ellentétben a ScapesMania játékváltóként tűnik fel.

Ez az egyedülálló szerencsejáték-ökoszisztéma minden szintű játékos számára készült, függetlenül a kripto szakértelemtől.

Mindeközben a tokenek tulajdonosai az ökoszisztéma teljesítményéből profitálhatnak, miközben a DAO irányításon keresztül befolyásolhatják a projekt pályáját.

A Web2 és a Web3 közötti szakadék áthidalásával a ScapesMania úgy összehangolja a két világ érdekeit, mint senki más!

A gondos odafigyeléssel kidolgozott $MANIA tokenomics a stabilitás fenntartásához elengedhetetlenül fontos, robusztus birtoklási ütemtervvel rendelkezik.

A $MANIA token, amely a fejlődő DAO-n belül kormányzóként és játékbeli fizetőeszközként is funkcionál, számtalan elköteleződési lehetőséget kínál, beleértve az extra jutalmakért történő staking is.

A közösség szenzációja

A dinamikus marketingstratégia közepette a ScapesMania széles körű figyelmet kap a kriptoszférában.

Figyelemre méltó, hogy a bálnák érdeklődése megugrik, a betétek meghaladják a 20.000 dollárt, ami a közösség rendíthetetlen támogatásának bizonyítéka.

 

A BlockSafu auditja által megerősített biztonsággal és megbízhatósággal a ScapesMania pályája határtalannak tűnik.

 

Miközben a ScapesMania neves személyiségek támogatását nyeri el, minden egyes kedvező értékelés egy kényszerítő lökést ad azoknak, akik tétováznak: elszalasztanak egy lehetőséget.

Merülj el, hogy megtudd, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

Egy fényes holnapot jósolva

Az casual játékok fejlődő birodalmában a ScapesMania a közösség kívánságaihoz szorosan igazodó élvonalbeli játékként tűnik fel.

A ScapesMania növekedési potenciálja nem ismer határokat, mivel az iparág előrejelzései szerint 2027-re 19,12 milliárd dollárra emelkedik.

A ScapesMania a közelmúltbeli piaci fellendülések során a játékprojektek hullámzását követve most a ScapesMania is felemelkedésre készül ezen a vibráló piaci színtéren.

A ScapesMania az alapgenerálási célok túllépése után a termékfejlesztésre összpontosít.

A ScapesMania vezérigazgatója, Sven Sven, tapasztalt fejlesztőkkel együttműködve és egy saját csapatot nevelve hangsúlyozza a fedélzeten lévő tehetségek fontosságát:

„Amint tudják, az ambiciózus célok eléréséhez elengedhetetlen a képzett csapat. Máris láthatják, hogy az induló csapatunk valóban mennyire képzett és hatékony. Párhuzamosan dolgozunk a terméken. A fejlesztőcsapat megerősítését is kiemelten kezeljük. A működés racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a technológiai igazgatói szerepkört.”

Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Utazás a ScapesMania univerzumába

Ahogy az alkalmi játékszektor példátlan növekedést tapasztal, a ScapesMania készen áll arra, hogy tőkét kovácsoljon ebből a virágzó környezetből.

Az árstabilitás által lehorgonyozva és az új tulajdonosok beáramlásával megerősítve a ScapesMania a hosszú távú bizalom és terjeszkedés felé veszi az irányt.

Ne késlekedj, cselekedj most! Biztosítsd pozíciódat egy izgalmas és potenciálisan kifizetődő utazásban. Szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on még ma.

>>> Vegyél részt az akcióban – szerezd meg a $MANIA-t még ma <<<

Starknet (STRK): A piaci ingadozások közepette az innováció egy rétege

A Starknet (STRK) egy jelentős piaci debütálást élt meg, de nem sokkal később visszaeséssel szembesült.

A bevezetését övező kezdeti izgalom ellenére a Starknet (STRK) árfolyama jelentős esést szenvedett el, elsősorban a kulcsfontosságú érdekeltek és a airdrop kapott vadászok eladásai miatt.

Ennek következtében egy alacsonyabb árszinteken stabilizálódott, ami kérdéseket vetett fel a közvetlen jövőjével kapcsolatban a változékony kriptopiacon.

A Starknet (STRK) árfolyama a csúcsról 60%-kal zuhant, ami élesen emlékeztet a kriptopénz befektetések kiszámíthatatlan természetére.

A token, amely magasabb értéken debütált, azóta szerényebb árfolyamra igazodott, ami a piac indulás utáni tevékenységének újrakalibrálását tükrözi.

Előretekintve, a Starknet (STRK) a lehetséges eredmények vegyes csomagját mutatja be. Egyrészről egyes elemzők továbbra is optimisták, és az értékének jelentős emelkedését jósolják.

Másrészt a piac eredendő volatilitása és a közelmúltbeli áresés jelentős kihívásokat jelent.

A token jövőjét valószínűleg a szélesebb piaci trendek, a Starknet (STRK) ökoszisztémán belüli fejlemények és a szabályozási változások fogják befolyásolni.

Mint bármely befektetés esetében, a potenciális befektetőknek is óvatosan kell eljárniuk, és alapos kutatást kell végezniük.

Jupiter (JUP): Navigálás a decentralizált tőzsdék vizein

A Jupiter (JUP), a decentralizált tőzsdei élet újonca, a bevezetésével szenzációs eredményeket ért el.

A kezdeti áresés ellenére a token jelentős fejlődést jelent a Solana ökoszisztémán belül, optimalizált DeFi tranzakciókat és likviditás-összevonást kínál.

A Jupiter (JUP) árfolyama a bevezetése óta ingadozott, ami tükrözi a piac kezdeti reakcióját az új tokenekre.

A jövőbeli árfolyamára vonatkozó változatos előrejelzések óvatos, de potenciálisan optimista kilátásokra utalnak, a piaci hangulat és a platform elfogadottságának függvényében.

A Jupiter (JUP) jövője attól függ, hogy képes lesz-e felhasználókat vonzani és vonzerőt szerezni a DeFi területen belül.

Míg a platform innovatív megközelítése a likviditás-összevonás terén jó előjeleket vetít előre, a token sikere a szélesebb piaci trendektől és a Solana ökoszisztéma folyamatos növekedésétől függ.

A befektetőknek figyelniük kell a platformmal kapcsolatos fejleményeket és a szabályozási környezet változásait, amelyek hatással lehetnek a Jupiter pályájára.

Magic Square (SQR): A fejlesztők felhatalmazása egy nagyvonalú támogatási programmal

A Magic Square (SQR) jelentős kezdeményezést jelentett be ökoszisztémájának támogatására egy 66 millió dolláros, fejlesztőknek szóló támogatási programmal. A lépés aláhúzza a platform elkötelezettségét az innováció és a növekedés elősegítése mellett a Web3 területen belül.

Egy ilyen jelentős befektetés bejelentése az ökoszisztémába valószínűleg pozitív hatással lesz a token értékére. A Magic Square (SQR) a fejlesztők és az új projektek támogatásával a platform vonzerejét és hasznosságát kívánja növelni, ami potenciálisan növelheti a Magic Square (SQR) iránti keresletet.

A Magic Square (SQR) sikeressége nagyban függ majd a támogatási programjának hatékonyságától és az általa vonzott projektek minőségétől.

Ha a kezdeményezés sikeres lesz, jelentősen javíthatja a platform ökoszisztémáját, ami a Magic Square (SQR) iránti kereslet növekedéséhez vezethet.

Ugyanakkor, mint minden kriptoprojekt esetében, az esetleges szabályozási változások és a piaci volatilitás továbbra is kihívások maradnak, amelyek befolyásolhatják a jövőbeli teljesítményét.

A Magic Square (SQR) által érdekelt befektetőknek figyelembe kell venniük ezeket a tényezőket és a platform azon potenciálját, hogy a Web3 területen innovációra ösztönözze az ágazatot.

Következtetés

Nem számítunk arra, hogy ezek a potenciális sikerek mind megvalósulnak, és az is biztos, hogy még a legígéretesebbeknek is időbe telhet, mire meteorszerű felemelkedésbe kezdenek.

Mindezeket figyelembe véve azt mondanánk, hogy a ScapesMania, az innovatív casual gaming projekt tűnik a legnagyobb esélyesnek arra, hogy a vártnál hamarabb elérje céljait. Ismétlem, semmi sem garantált.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítő csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

118 millió dollárnyi kriptó likvidálódott a bitcoin volatilitása miatt

Csütörtökön a bitcoin reggel 7 óra körül coinonként 66.455 dolláron tetőzött, de délre 64.516 dollár körüli szintre esett.  A volatilis mozgások hatására 118,82 millió dollárnyi pozíció...

A legjobb altcoinok idén árrekordokat fognak dönteni

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, számos altcoin új magasságok elérésére készül. Az idei év a tapasztalt kedvencek és a friss versenyzők keverékét mutatja be,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!