Ez az 5 kripto 25-szörös nyereséget adhatnak, 2024 második negyedévében

-


Vendégbejegyzés


Az Ethereum az előrejelzések szerint hamarosan eléri a 10.000 dollárt egy vezető elemző szerint.

E hatalmas hír nyomán kulcsfontosságúvá válik más potenciálisan nyereséges kriptók felfedezése.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben öt ilyen kriptovalutába fogunk belemerülni, amelyek az előrejelzések szerint 2024 második negyedévére lenyűgöző hozamot biztosítanak.

Ez az írás nagy jelentőségűnek ígérkezik, a folyamatosan fejlődő kriptopiac kontextusában.

A BlastUP előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Előre jelezve a kriptopénzek következő nagy dobását

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a feje tetejére állított elővásárlásával, amely néhány hét alatt több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze.

kripto

A projekt hatalmas pezsgést kelt és egyre több korai befektetőt vonz, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját.

A BlastUP készen áll arra, hogy dübörgő sikereket érjen el, és tervei szerint a Web3 eszközöket AI-innovációval ruházza fel a gyors és minőségi startup-indítások érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

A BlastUP jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszát bonyolítja, és a BlastUP tokeneket a legalacsonyabb áron kínálja.

Ha most 0,05 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 0,05 dolláros bőséges kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-ban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptótérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű útiterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Vizion Protocol indítása a Solana-n áringadozást okozhat, a befektetők szorosan figyelnek

A Vizion Protocol Solana-n történő elindítását követően a befektetők némi volatilitásra számíthatnak a SOL árfolyamában. A jelenlegi árfolyam 147,94 dolláron áll, valamivel a 137,57 dolláros mozgó 10 napos átlag felett.

Ez az innováció potenciálisan felfelé irányuló tendenciát indíthat el, ami rövid távon esetleg a SOL-t a legközelebbi, 142,72 dolláros ellenállási szint, vagy akár a 159,73 dolláros második ellenállási szint felé tolhatja.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejtenünk, hogy minden előrelépés kihívásokkal jár.

A Vizion integrálása a szórakoztatás forradalmasítása érdekében a Solana platformján előre nem látható problémákhoz vezethet, ami váratlan áresést idézhet elő.

Ha bármilyen esés bekövetkezik, a legközelebbi támaszszint, amit figyelni kell, 100,87 dollárnál van.

Hosszabb távon a 100 napos átlag jóval alacsonyabb, 100,11 dollárnál, ami akár a 76,03 dolláros második támaszszintig való lehetséges esést is sejteti, ha a piac nem reagál kedvezően.

Mégis, az RSI szerint semleges, és a MACD és az SMA-k szerinti vételi lehetőségek viszonylag kiegyensúlyozott kilátásokat jeleznek.

Az Optimism bikás hangulata a potenciális piaci volatilitás ellenére is

Az Optimism-et övező bullish hangulatot tükrözi a jelenlegi pozíciója a 10 napos (4,39 dollár) és a 100 napos (3,31 dollár) SMA felett.

Ez arra utal, hogy az OP megcélozhatja a legközelebbi ellenállást 4,32 dollárnál, vagy akár a második ellenállási szintet 4,95 dollárnál.

Mind az RSI, mind a Stoch RSI gyors ajánlása semlegesen áll, a MACD pedig vételi ajánlatot sugall, ami befolyásolhatja a lendületet.

Másrészről, egy óvatosabb álláspont az lenne, ha figyelembe vennénk, hogy annak ellenére, hogy stabilan 4 dollár felett tartja magát, a legközelebbi támaszszintek 2,95, sőt 2,20 dollár.

Noha mind a rövid, mind a hosszú távú SMA ajánlások vételre utalnak, a piac volatilitása potenciálisan lehúzhatja az árfolyamot ezekhez a támaszszintekhez.

A semleges mutatók is bizonytalan piaci mozgásokra utaló jeleket közvetítettek.

A Jupiter (JUP) a tulajdonosok hatalmas részesedését követően megugrik

A JUP 123 millió dollár értékű hatalmas stakingje úgy tűnik, hogy a Jupiter (JUP) felé a befektetői figyelem újabb hullámát hozza.

A jelenlegi árfolyama 0,78 dolláron mozog, ami éppen csak elmarad a legközelebbi ellenállás szintjétől, a 0,68 dollártól, ami felfelé irányuló kilengést indíthat el.

A második ellenállási szint 0,81 dollárnál található, míg a 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,68 dollárnál bikás jeleket mutat.

Ez idővel folyamatos növekedést eredményezhet, ami potenciális lehetőséget kínál a nagyobb nyereségre.

A bikás mutatók ellenére hasznos lenne óvatos optimizmust gyakorolni. A legközelebbi támaszszint 0,42 dollárnál, a második támaszszint pedig 0,3 dollárnál található, amelyek jóval a Jupiter jelenlegi árfolyama alatt vannak.

Ez arra utal, hogy van még hely az eszköz számára, ha a piac csökkenő tendenciát mutat.

A 100 napos mozgóátlag egyértelmű iránya nélkül a potenciális befektetők számára kulcsfontosságú, hogy éberen figyeljék a piaci változásokat és megalapozott döntéseket hozzanak.

A Cardano ígéretes jövője a legutóbbi kirekesztés ellenére a Grayscale-ból

A Cardano a Grayscale új alapjából való közelmúltbeli kizárása ellenére ígéretes jövő előtt áll.

A jelenlegi 0,73 dolláros árfolyamát ugródeszkaként használva az ADA potenciálisan elérheti a legközelebbi ellenállási szintet (0,75 dollár), vagy akár a második ellenállási szintet (0,85 dollár) is tesztelheti rövid távon.

Az olyan indikátorok, mint a MACD és a 10 napos SMA erős vételi jelzést adnak.

Másrészről a befektetők nem hagyhatják figyelmen kívül a potenciális buktatókat. Egy csökkenés esetén a Cardano a legközelebbi támaszszintig (0,52 dollár), vagy drasztikusabb forgatókönyv esetén a második támaszszintig (0,38 dollár) húzódhat vissza.

Míg a 100 napos SMA biztató vételi jelzést kínál, a semleges RSI és a Stochastic RSI Fast azt sugallja, hogy a stabilitás a közeljövőben megmarad.

Következtetés

A többi coin potenciális volatilitása és kevésbé kiszámítható jellege ellenére a BlastUP a legnagyobb potenciállal rendelkező kriptóként emelkedik ki, erős precedenst teremtve a Blast ökoszisztémán belül.

A BlastUP innovatív koncepciója és a mesterséges intelligencia decentralizált webes tájképben való kihasználása iránti elkötelezettsége kulcsfontosságú volt a korai befektetők bevonzásában.

Míg a Solana, az Optimism, a Jupiter és a Cardano mind ígéretesnek tűnnek, a BlastUP az, amely végül 2024 második negyedévében felülmúlhatja őket a robusztus ütemtervének és a vonzó előértékesítési kedvezményeknek köszönhetően.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

A kereskedők a DTX Exchange-re igyekeznek, miközben az Avalanche és a Tron összeomlik

Vendégbejegyzés A piac újabb dömpinget hajtott végre a lejtmenet folytatásában. A piaccal együtt az Avalanche (AVAX) és a TRON (TRX) is jelentős csökkenést szenvedett, míg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!