Íme a legfrissebb NFT hírek ma

-

Szerezd meg az NFT hírek napi, falatnyi kivonatát a mai napon – az NFT legfrissebb hírei között a radaron kívül rejtőzködő történetek után kutatva.

Az NFT piaci adatai

Az elmúlt 24 órában a non-fungible token (NFT) értékesítési volumene közel 10%-kal 45.774.268 dollárra esett vissza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CryptoSlam szerint a vásárlók 10%-kal, az eladók 3%-kal, a tranzakciók száma pedig közel 6%-kal csökkent.

Az eladási volumen szerinti top 10 gyűjtemények közül négynél növekedés, hatnál pedig csökkenés volt tapasztalható.

Az Ordinals az első helyen áll. Ez 11%-kal nőtt, 3,38 millió dollárra.

A legjobb teljesítményt nyújtó napi gyűjtemény azonban a CryptoPunks. Ez a gyűjtemény 24 óra alatt 268%-kal, 1,5 millió dollárra emelkedett, ami jóval több, mint a többi „zöld” gyűjteményé.

A piros projektek közül a Peplicator eladási volumene esett vissza a legnagyobb mértékben: 63%-kal 2,98 millió dollárra.

nft
Forrás: OpenSea

Tekintettel arra, hogy új hetet kezdtünk, nézzük meg a 7 napos helyzetet is.

És azt tapasztaljuk, hogy ez is ugyan csak piros. Az eladási volumen 12%-kal esett ebben az időszakban, 390.447.550 dollárra.

Ezzel párhuzamosan a vevők száma hatalmas mértékben, 79%-kal esett vissza. Az eladók száma 77%-kal, a tranzakciók száma pedig 22%-kal csökkent.

A 32%-os visszaesés ellenére a Ordinals ismét az első helyen áll 30,75 millió dollárral.

Öt érme zöld ebben az idősávban. Közülük a második helyen álló CryptoPunks a legjobban teljesítő gyűjtemény egy hét alatt. Ez 177%-kal 26,8 millió dollárra emelkedett.

A legnagyobb visszaesést a Pandora produkálta: 50%-kal 9,8 millió dollárra.

A Mastercard Artist Accelerator második évadát indítja el az NFT bérletekkel

Az NFT legfrissebb mai híre, hogy a Mastercard nyilvánosságra hozta az Artist Accelerator program második évadát, amelyet a OnesToWatch-tal, a feltörekvő művészek globális zenei felfedező platformjával közösen indít minden műfajban.

A sajtóközlemény szerint „az idei Accelerator programot úgy alakították ki, hogy megfeleljen a 2023-ban látható, élő zene iránti megugró keresletnek”.

A program áprilisban indul, amikor a Mastercard és a OnesToWatch élő turnésorozatot indít.

A sorozat különféle lehetőségeket kínál majd a művészeknek, többek között élő fellépéseket, mentorálást iparági szakértőktől, valamint oktatási bootcampeket olyan technológiákról, mint a Web3 és a Generative AI.

A résztvevők továbbá fejleszthetik készségeiket a merchandising, a digitális és fizikai terekben való marketing és promóció terén, valamint a feltörekvő technológiák elsajátításában, hogy létrehozzák, együttműködjenek és pénzzé tegyék munkájukat.

A második évad első résztvevője Asha Imuno, egy 22 éves művész, producer és dalszerző az USA-beli Kaliforniából.

Az ő „egyedi hangzásvilága a klasszikus Hip-Hop és R&B nosztalgikus hatásait ötvözi a new age Soul és Funk frissítő megközelítésével”.

A rajongók begyűjthetik a második évad limitált kiadású Mastercard Music Pass NFT-jét, amely a következő hetekben jelenik meg.

A bérlet egész évben hozzáférést biztosít exkluzív tartalmakhoz és élményekhez, többek között koncertekhez a bérlet kiválasztott tulajdonosainak, kulisszák mögötti tartalmakhoz, és lehetőséget biztosít a Mastercard Pass to Priceless platformjának használatára.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A GYIK szerint oktatási anyagokat, előadói tartalmakat és jegyeket is felszabadít a OnesToWatch és a Mastercard koncertkörútjaira.

Mindeközben, amikor a felhasználók létrehoznak egy Mastercard Artist Accelerator fiókot, a digitális gyűjtemények egy harmadik fél tulajdonában lévő blokklánc letéti tárcában kerülnek elhelyezésre.

„A Mastercard Artist Accelerator egyesíti a blokklánc erejét a zene iránti időtlen szenvedéllyel, és egy első ízben elérhető tananyagot kínál mind a művészek, mind a rajongók számára” áll az 1. évad sajtóközleményében.

Olvastad már? A környezetbarát eTukTuk megkörnyékezte a 2 millió dolláros gyűjtési összeget

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!