A 3 legforróbb kriptoszenzáció

-


Vendégbejegyzés


Azok a befektetők, akik átgondoltan csatlakoznak egy-egy új előértékesítéshez,  a későbbiekben élvezhetik jó döntésük következményét, a magas hozamokat.

Mivel egyre másra jelennek meg a friss érmék, nem könnyű eldönteni, hogy melyikre essen a választásunk.

Cikkünk igyekszik eligazítást ad ebben a kriptodzsungelben, és felvonultatja előtted a jelenleg megvásárolható legjobb altcoinokat.

1. Az eTukTuk erős EV ökoszisztémája előtt gazdag jövő áll

Az eTukTuk (TUK) egy ígéretes új, alacsony kapitalizációjú eszköz, és 2024-ben igen nagy növekedési folyamatokban lehet része.

Az EV ökoszisztémát mintegy öt éven át fejlesztették, és natív $TUK tokenjét hamarosan jegyezni is fogják a kriptotőzsdéken.

Ám ezt a nagy lépést még megelőzi a korai befektetők számára kínált ICO, amely addig lesz elérhető, amíg az erre szánt keret tokenszáma tart.

Mi is pontosan az eTukTuk?

Az EV token, a $TUK főleg a fejlődő gazdaságokra koncentrál, és még sokszínűbbé teszi az elektromos járművek piacát.

Olyan országokban szeretné megvetni a lábát, ahol az embereknek nem futja saját járművekre, és a költségesebb elektromos társaik szóba sem jöhetnek.

Az eTukTuk szeretne választ adni erre a kihívásra, és fókuszába helyezte a tömegközlekedési szektort.

Mindezt a kényelmes, és olcsó Tuk-Tukok, azaz az oly gyakori háromkerekű taxik „zöldiesítése” révén teszi lehetővé. Amint az ismeretes, ezek a járművek főleg a fejlődő országok városi lakossága körében elterjedtek.

Ugyan a hagyományos Tuk-Tukok komoly népszerűségre tettek szert, sajnos méretes szénlábnyomot is hagynak maguk után.

Az eTukTuk ezen szeretne változtatni, és megoldásával a legfrissebb mesterséges intelligencia- és blokklánc-technológiákat ajánlja alternatívaként.

Az eTukTuk saját fejlesztésű elektromos Tuk-Tukokat vezet be. A járműveket blokklánc-alapú fizetési rendszerrel lehet majd használni és a csapat elektromos töltőállomás hálózatot is kiépít.

A projektet a Teslához (TSLA) hasonló elképzelése könnyen az idei év egyik legreményteljesebb Web3-projektjévé emelheti fel.

Nyúlfarknyi elővásárlási szakasz

A $TUK ICO-ja fénysebességgel halad előre, és az érmék egyre csak fogynak. Mivel a $TUK az eTukTuk ökoszisztéma tranzakcióinak és jutalmainak fő valutája, nagy hasznossággal, és ezáltal kiemelt piaci horderővel bír.

kripto

Nézzünk erre példákat! A járművezetők az érmét arra használják majd, hogy fizessenek az elektromos töltésekért.

A jutalmakat a csapat az EV-töltőállomásokat üzemeltető partnerek és a blokklánc-fizetési rendszert biztosító Power Stakerek között osztja majd szét.

Sőt, az eTukTuk-nak készülőben van a Crazy Taxi-hoz hasonló játéka, mely során a kedves játékosok szintén TUK-ot használnak majd.

A legkorábbi befektetőknek érdemes sietniük, hiszen a $TUK érme ICO-ja során akár 180%-os lekötési jutalmakban is részesülhetnek. 

Nézd meg az eTukTuk előértékesítését

2.A SMOG egy tűzforró Solana mém érme 

A SMOG érme az elmúlt napok során remek hírnevet épített ki magának. Mivel hatalmas, 4000%-os emelkedést produkált, a SMOG megszilárdította helyét a top mém érmék között.

A SMOG egyik leglátványosabb tulajdonsága, amely az árfolyam feltornászását is eteti, az a mesebeli sárkányos téma. A projekt igazi csemege a kriptotérképen, hiszen sokkal másabb, mint a mostanában igen trendi kutya témájú érmék tömkelege.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1762047023807639569

Azután, hogy a SMOG elindult a Solana láncon, csak pár óra kellett neki a hatalmas befektetői forgalom produkálására.

Persze a SMOG sincs kőből, így hatással volt rá a szélesebb piac nemrégi hanyatlása, piaci kapitalizációja cikkünk írásakor 43 millió dolláron áll.

Az esés ellenére a SMOG még mindig egy ígéretes jelentkező a harcos kedvű mém érmék arénájában. Ha lehet hinni a prognózisoknak, akkor azt kell mondjuk, hogy az elkövetkező napokban a SMOG feltornászhatja magát a mém érmék dicsőségtáblájának 3. helyére is.

A SMOG airdropja hatalmas húzás

A stratégiai befektetők a mega airdropra várakozva nem restek felhalmozni a SMOG-ot. Ez egy jó lépés, hiszen a szélesebb piac lassulása miatt most még a következő bikafutam előtt szállhatnak be a projektbe igen kedvező áron.

A projekt középpontjában a projekt ütemtervében is részletezett airdropok állnak, melyek a tokenek 35%-át teszik ki.

Mivel további 50% jut a marketingtevékenységekre, a SMOG várhatóan az év egyik legnagyobb mém érme akcióját hajtja majd végre.

A felhasználók elköteleződését kifejezetten növelik az ötletes airdrop küldetések.

Ráadásul aki részt vesz a projekt ICO-ján, most 10%-os kedvezményben részesül a tőzsdén kívüli (OTC) vásárlások során.

A lekötési jutalom már csak hab azon a bizonyos finom SMOG tortán, amit egyre többen szeretnének megkóstolni.

Nézd meg a Smog oldalát

3. Bitcoin Minetrix – A legjobb kriptó a BTC felezés kiaknázására 

Listánk következő befutója a Bitcoin Minetrix (BTCMTX). A stake-to-mine megközelítésű érme igazán jó hozamokat biztosíthat majd a Bitcoin felezés körüli őrületben.

A projekt előértékesítése során cikkünk írásáig 11,4 millió dollárt gyűjtött össze, és szélsebesen halad előre. 

kripto

Égig érő népszerűségét két kulcsfontosságú tényezőnek tudhatja be:

  • Mivel az ökoszisztéma tartalmazza a „Bitcoin” címkét, nagyon ügyesen képes kihasználni a Bitcoin feleződését körülvevő lelkesedést. Egyszerűen vonzza a spekulatív befektetőket, mint a mágnest, akik önként és dalolva érkeznek, hogy meglovagolják ezt a dinamikus áramlatot.
  • A trendek kifejezetten félrevezetőek lehetnek, ezért mindenképp ügyeljünk arra, hogy egy projekt valóban rendelkezzen hasznossággal. Mivel a Bitcoin Minetrix tokenizálja a blokkláncot, enyhíti a Bitcoin-bányászatba való belépés megannyi akadályát. Ezáltal olyanok számára is elérhetővé válnak a bányászati jutalmak, akik nem ismerik ki magukat a bányászat világában, és nem engedhetik meg maguknak a nagyobb befektetéseket.

A befektetők leköthetik a $BTCMTX érméiket, és ezáltal idővel bányászati kreditekhez juthatnak. A nem átruházható ERC20-as kreditek addig tárolódnak, amíg elégetésükkel fel nem oldják velük a bányászati jutalmakat.

Ugyan a projekt még korai szakaszban van, mégis hosszú távú kilátásokat jósolnak neki az elemzők. 

Siess, a $BTCMTX előértékesítése még tárva-nyitva áll előtted.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!