A Meme Moguls (MGLS) előértékesítése 2 nap múlva zárul, az Avalanche (AVAX) és az Injective (INJ) a medvés trendben

-


Vendégbejegyzés


A befektetők mindössze két napot kaptak, hogy csatlakozzanak az egyik legjobb kriptoprojekthez a Meme Moguls tokenek megvásárlásával a folyamatban lévő előértékesítés során, és a lehetséges nyereségre való pozicionálással.

A korai befektetők már jelentős nyereséghez jutottak, és az elemzők a projekt indulásakor még többet jósolnak.

Mindeközben az Avalanche (AVAX) és az Injective (INJ) árfolyampályái a medvés trend jeleit mutatják. Az alábbiakban további információkat olvashat.

A Meme Moguls (MGLS) a 3 millió dolláros előértékesítéssel célba vette a befektetők tömeges bevonását a projektbe

A Meme Moguls (MGLS) az előértékesítés kezdete óta hatalmas figyelmet kapott a kriptopiac kereskedőitől.

A befektetők így elismerték az MGLS-t, mint az egyik legjobb mém érmét, amely exponenciális növekedési potenciált rejt magában.Meme Moguls

Az MGLS előértékesítése eddig több mint 2,7 millió dollárt hozott össze. Két nappal a befejezés előtt és a befektetők tömeges beáramlásával a szakértők úgy vélik, hogy az előértékesítési alap még a február 28-i lezárás előtt átlépi a 3 millió dolláros küszöböt.

A Meme Moguls érme korai befektetői akár 120%-os megtérülést is elkönyvelhettek.

A szakértők szerint a jelenlegi pályán a token a bevezetést követő egy éven belül valószínűleg 350%-os értéknövekedést érhet el.

Az MGLS tokenbe való befektetés így a befektetési portfólió fellendítésének és a profitszerzésnek a kulcsa lehet.

A csupán 0,0042 dolláros árával az MGLS egy viszonylag olcsó érme exponenciális növekedési potenciállal, amely megelőzi az olyan népszerű kriptókat, mint az Avalanche és az Injective.

A folyamatban lévő előértékesítéshez már több mint 4000 ember csatlakozott. Ezenkívül minden előértékesítési szakaszban a Meme Moguls platform 10 000 dollár értékű MGLS tokeneket ad azoknak a felhasználóknak, akik epikus kihívásokat teljesítenek a Zealy-n.

A Meme Moguls platform eközben egy olyan lehetőség, amelyen keresztül a befektetők egy tőzsdei jellegű piacon kereskedhetnek a mémeszközökkel.

A Meme Moguls platform a tagjainak egy magával ragadó kereskedési szimulációs élményt is nyújt, valós idejű piaci adatok felhasználásával.

A játékból pénzt kereső projektként a tagok jutalmakat, gyűjthető tárgyakat szerezhetnek, amelyeket készpénzre cserélhetnek.

A Meme Moguls játék tesztelési fázisa március 11-én indul. A következő hetekben a platform az Uniswap-on fogja bevezetni a tokent, az elemzők a bevezetés után hatalmas rallyt prognosztizálnak.

Ezáltal az MGLS az egyik legjobb mém érmévé válik, amit most érdemes megvenni. A Meme Moguls összességében egy olyan projekt, amely nagy eséllyel hatalmas profitot hozhat az év során.

Az Avalanche (AVAX) piaci tőkeértéke 14 milliárd dollár alá csökken egy jelentős medvejelzést követően

Az Avalanche (AVAX) árfolyamértékének 8%-os csökkenését követően az elmúlt héten a token piaci capje a piaci statisztikák szerint a 14 milliárd dolláros értékelés alá esett.

A Avalanche token egy rallyt futott, amelynek köszönhetően a token február 15-én elérte a 42 dolláros szintet.

Az Avalanche ára azonban azóta a 40 dolláros szint alá esett, ahogy a medve trend elérte a tokent.

Közben az Avalanche kereskedési volumene emelkedő pályán van, ami megtörheti a közelmúltbeli medve trendet, és az elkövetkező napokban bikás hangulatot válthat ki.

Az Injective (INJ) enyhe árvisszahúzódása bikás lendület közepette

Az Injective (INJ) az egyik legjobb kriptotoken a piacon, mivel több mint 885%-kal nőtt az árfolyama egy év alatt.

Az Injective rövid távú árfolyampályája is mintegy 8%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban.

Az Injective ára azonban az elmúlt héten visszalépésen ment keresztül, aminek következtében a token több mint 6%-ot veszített az értékéből.

Ennek ellenére, mivel az Injective kereskedési volumene pozitív pályán van, a szakértők szerint a token hamarosan újra fel fog emelkedni, ami márciusra a 40 dolláros árfolyam fölé repítheti a token árát.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!