Az árak csökkenésével a bálnák a LINK felé mozdulnak – Mi a terv?

-

A Lookonchain új adatai a Chainlink (LINK) ökoszisztémában a nagy címek jelentős felhalmozási tevékenységét mutatták be.

Egy prominens bálna jelentős felhalmozási fázist kezdeményezett, az elmúlt két napban 417.834 LINK-et vont ki a Binance-ról.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Figyelemre méltó, hogy ez a bálna korábban 641,386 LINK-et szerzett 7,4 dolláros átlagáron, majd később 15,1 dolláros átlagáron adta el, ami körülbelül 4,9 millió dolláros nyereséget eredményezett.

A bálna érdeklődése a LINK iránt növekszik

A felhalmozás megugrása a nagy címek által azt jelzi, hogy a bálnák körében megnőtt az érdeklődés a LINK token iránt.

Ez az aktivitás kérdéseket vet fel a LINK árfolyamának alakulására és a piac dinamikájára gyakorolt lehetséges hatásokkal kapcsolatban.

A bálnák általi felhalmozásnak pozitív és negatív következményei is lehetnek a LINK-re nézve.

A pozitív oldalon a megnövekedett felhalmozás gyakran jelzi a jelentős befektetők bizalmát, ami potenciálisan felfelé mozdíthatja a token értékét.

Negatív oldalról viszont az, hogy e bálnák nagyarányú eladásai a jövőben eladási nyomást gyakorolhatnak, ami hatással lehet a LINK árfolyamára.

A mérőszámokat megvizsgálva

A LINK árfolyamának mozgását vizsgálva 15.32 dolláron kereskedtek vele, ami -3,57%-os csökkenést tükröz az elmúlt 24 órában.

E korrekció ellenére az általános trend emelkedő pályát sugallt, amelyet magasabb csúcsok és magasabb mélypontok jellemeztek.

A Chainlink a hálózat növekedésének csökkenését tapasztalta, ami az új címek csökkenő érdeklődését jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emellett a LINK sebessége is csökkent, ami a token körüli általános kereskedési aktivitás lassulását jelzi.

A LINK MVRV-aránya növekedést mutatott az elmúlt hetekben, ami arra utal, hogy a tulajdonosok a korrekció közepette is nyereségesek maradtak.

A LINK árfolyamának csökkenése annak tulajdonítható, hogy a nyereséges tulajdonosok a nyereséget kihasználva eladták állományukat.

Az együttműködések növekvő száma

A Chainlink 14 integrációval bővítette ökoszisztémáját kilenc különböző láncon, köztük az Arbitrum, Avax, BuildOnBase, BNBChain, Ethereum, Optimism, 0xPolygon, Polygon zkEVM és zksync Era.

Ezek az együttműködések a Chainlink folyamatos erőfeszítéseit jelzik, hogy növelje jelenlétét és hasznosságát a különböző blokklánc ökoszisztémákban.

Olvastad már? Az okok, amiért 2024-ben a kriptopiac az egekbe emelkedik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!