A Bybit folyamatosan támogatja a kriptooktatást

-

A Bybit kriptotőzsde továbbra is támogatja a kriptooktatást és a kripto bevezetését az Egyesült Arab Emírségekben, mivel ösztöndíjat oszt ki a Sharjah-i Amerikai Egyetem (AUS) 38 kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákjának.

Az AUS-zal 2023 júniusában bejelentett partnerségét követően a Bybit ösztöndíj célja, hogy a fintech és blokklánc területeken ösztönözze és támogassa a tanulmányokat és a kutatást.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az AUS-Bybit Fund ösztöndíj teljes finanszírozási forrása egymillió AED.

Az, hogy mely jelöltek vehetnek részt benne, a tanulmányi előmenetel, a tanulmányi átlag és a rászorultság alapján dőlt el.

„Kiválósági és kutatási központként, valamint a változások katalizátoraként az AUS tudatában van annak, hogy fontos szerepet játszik olyan szakemberek kinevelésében, akik olyan készségekkel és technikai tudással rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a dinamikus piacokon és a fejlődő iparágakban való növekedést” – mondta Dr. Fadi Aloul, az AUS mérnöki főiskolájának dékánja.

„Hiszünk abban is, hogy fontos szorosan együttműködni az ipari partnereinkkel, hogy kielégítsük az igényeiket, és hogy áthidaljuk az akadémiai és a vállalati szféra közötti szakadékot. A Bybit-tel való partnerségünk és az AUS-Bybit Fund ösztöndíj létrehozása lehetővé teszi hallgatóink számára, hogy a fintech és blokklánc területén tevékenykedjenek egy folyamatosan növekvő digitális világban”.

A tandíj fedezése és az oktatási támogatás

Az ösztöndíj a tandíj 25 százalékát fedezi mind a 2023-as őszi, mind a 2024-es tavaszi félévben.

A kedvezményezettek között 29 jelenleg beiratkozott hallgató van, akik mindegyike 25 százalékos tandíjkedvezményben részesül.

Továbbá kilenc új, első alkalommal jelentkező hallgató szintén 25 százalékos tandíjkedvezményben részesül. A kiválasztott hallgatók elsősorban mérnökinformatikus és informatikus szakon tanulnak.

„Nem is lehetne nagyobb örömmel véglegesíteni az ösztöndíjalapunk részleteit, hogy támogassuk a ragyogó elméket az AUS-ban” – mondta Ben Zhou, a Bybit társalapítója és vezérigazgatója. „Az AUS és a Bybit közös víziója a fintech és blokklánc úttörők következő generációjának támogatása.

„A 38 kedvezményezett úttörő szellemisége a saját kezdeteimre emlékeztet. Remélem, hogy ez az alap táplálhatja felfedező útjukat, és olyan innovációs hullámot indíthat el az Egyesült Arab Emírségekből, amely globálisan formálja majd a digitális eszközök jövőjét.”


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bybit 100 000 AED-del járul hozzá az első AUS-Bybit Inter-College Hackathon támogatásához is, amelynek témája a mesterséges intelligencia a kriptobiztonságban, és amely az Egyesült Arab Emírségek ökoszisztémájának jelenlegi egyetemi hallgatói számára kerül meghirdetésre. A hackathonra novemberben kerül sor az AUS Mérnöki Főiskolán.


Olvastad már? A Binance azt tervezi, hogy leállítja az EUR SEPA-n keresztüli kifizetéseket

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!