A Binance azt tervezi, hogy leállítja az EUR SEPA-n keresztüli kifizetéseket

-

A Binance, a globális kereskedési volumen alapján a legnagyobb kriptovaluta tőzsde, állítólag ideiglenesen leállította az EUR kivonásokat és betéteket a SEPA (Single Euro Payments Area) segítségével, egy harmadik fél fizetési közvetítő nehézségei miatt.

A Binance ügyféltámogatási csapatának hivatalos bejegyzése szerint a szolgáltatás megszakítása 2023. szeptember 25-én lép életbe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance felfüggeszti az EUR SEPA tranzakciókat

Augusztus 19-én a Binance dedikált ügyféltámogatási csatornája, az X fiók, közölte, hogy az EUR-ral kapcsolatos SEPA átutalások jelenleg szünetelnek.

„Tájékoztatjuk, hogy jelenleg az EUR valutához tartozó közvetlen banki átutalás karbantartás alatt áll” – tájékoztatta a felhasználókat a támogatási csatorna.

Későbbi üzenetekben a Binance tájékoztatta a választott Binance ügyfeleket az ő erőfeszítéseikről a helyzet orvoslása érdekében.

„Az EUR kivonásokat és betéteket ideiglenesen felfüggesztettük a SEPA segítségével” – részletezte a Binance ügyféltámogatási üzenete.

„Sajnáljuk, hogy szolgáltatóink többé már nem támogathatják ezeket a tranzakciókat. Értjük a kellemetlenséget, amit ez okozott, és aktívan dolgozunk azon, hogy minél hamarabb megoldást találjunk erre a helyzetre. Jelenleg azonban nincs konkrét időkeret a SEPA tranzakciók helyreállítására.”

Bár néhányan már jelezték, hogy a szolgáltatás már leállt, a Binance ügyféltámogatási csapata azt állította, hogy a „SEPA betéti és kivonási szolgáltatás továbbra is folytatódik” 2023. szeptember 25-ig. Hangsúlyozták, hogy egyes ügyféltámogatási üzenetek tévesen kerültek elküldésre.

Az egész év során a Binance több kihívással nézett szembe, amelyek kapcsolódtak a fizetési közvetítőkhez, akik a fiat tranzakciókat kezelték.

A Binance US, az amerikai leányvállalatuk, kriptovaluta értékekkel kapcsolatos eltéréseket tapasztalt a USD kivonások során.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az év elején, miután három kriptobarát bank bedőlt, kiderült, hogy a Binance US-nek nehézségei vannak egy banki partner biztosításában.

Hasonló problémák merültek fel a Binance Ausztrália esetében is, amikor az AUD kivonások felfüggesztésre kerültek.


Olvastad már? A Bitget tőzsde is KYC-köteles lesz

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!