A Binance azt tervezi, hogy leállítja az EUR SEPA-n keresztüli kifizetéseket

-

A Binance, a globális kereskedési volumen alapján a legnagyobb kriptovaluta tőzsde, állítólag ideiglenesen leállította az EUR kivonásokat és betéteket a SEPA (Single Euro Payments Area) segítségével, egy harmadik fél fizetési közvetítő nehézségei miatt.

A Binance ügyféltámogatási csapatának hivatalos bejegyzése szerint a szolgáltatás megszakítása 2023. szeptember 25-én lép életbe.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance felfüggeszti az EUR SEPA tranzakciókat

Augusztus 19-én a Binance dedikált ügyféltámogatási csatornája, az X fiók, közölte, hogy az EUR-ral kapcsolatos SEPA átutalások jelenleg szünetelnek.

„Tájékoztatjuk, hogy jelenleg az EUR valutához tartozó közvetlen banki átutalás karbantartás alatt áll” – tájékoztatta a felhasználókat a támogatási csatorna.

Későbbi üzenetekben a Binance tájékoztatta a választott Binance ügyfeleket az ő erőfeszítéseikről a helyzet orvoslása érdekében.

„Az EUR kivonásokat és betéteket ideiglenesen felfüggesztettük a SEPA segítségével” – részletezte a Binance ügyféltámogatási üzenete.

„Sajnáljuk, hogy szolgáltatóink többé már nem támogathatják ezeket a tranzakciókat. Értjük a kellemetlenséget, amit ez okozott, és aktívan dolgozunk azon, hogy minél hamarabb megoldást találjunk erre a helyzetre. Jelenleg azonban nincs konkrét időkeret a SEPA tranzakciók helyreállítására.”

Bár néhányan már jelezték, hogy a szolgáltatás már leállt, a Binance ügyféltámogatási csapata azt állította, hogy a „SEPA betéti és kivonási szolgáltatás továbbra is folytatódik” 2023. szeptember 25-ig. Hangsúlyozták, hogy egyes ügyféltámogatási üzenetek tévesen kerültek elküldésre.

Az egész év során a Binance több kihívással nézett szembe, amelyek kapcsolódtak a fizetési közvetítőkhez, akik a fiat tranzakciókat kezelték.

A Binance US, az amerikai leányvállalatuk, kriptovaluta értékekkel kapcsolatos eltéréseket tapasztalt a USD kivonások során.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az év elején, miután három kriptobarát bank bedőlt, kiderült, hogy a Binance US-nek nehézségei vannak egy banki partner biztosításában.

Hasonló problémák merültek fel a Binance Ausztrália esetében is, amikor az AUD kivonások felfüggesztésre kerültek.


Olvastad már? A Bitget tőzsde is KYC-köteles lesz

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!