Bybit felfüggeszti az USD be- és kifizetési szolgáltatásait

-

A Bybit kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy ideiglenesen felfüggesztette a banki átutalással történő USD be- és kifizetési szolgáltatásait.

A döntést azért hozták meg, mert a bankja, a Silvergate Bank technikai problémákat tapasztalt a fizetési feldolgozójával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bybit által a banki átutalással történő USD-fizetések felfüggesztése egy olyan időszakban történik, amikor a kriptopénz-tőzsdékkel kapcsolatos szabályozási ellenőrzés globálisan egyre fokozódik.

Számos ország szigorította a kriptopénz-kereskedelemmel kapcsolatos szabályozását, különös tekintettel a kriptopénzek tiltott tevékenységekben való felhasználására.

Az Egyesült Államokban az Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) szorosan figyelemmel kíséri a kriptopénz-tőzsdéket, míg az Árutőzsdei határidős kereskedési bizottság (CFTC) a kriptopénzek terén elkövetett csalások és piaci manipulációk ellen lép fel.

A Bybit döntése, hogy felfüggeszti az USD-kifizetéseket, a szabályozási kockázatok mérséklésére és a fejlődő szabályozásoknak való megfelelés biztosítására irányuló lépésnek tekinthető.

Az USD szolgáltatások ideiglenes felfüggesztése

A Bybit 2023. március 2-án tett bejelentése szerint a felfüggesztés oka, hogy banki partnere, a Silvergate Bank technikai problémákat tapasztalt a fizetési feldolgozójával.

A Bybit megnyugtatta felhasználóit, hogy minden pénzeszköz biztonságban van, és a felfüggesztés csak ideiglenes.

A kriptovaluta tőzsde kijelentette, hogy szorosan együttműködik a Silvergate Bankkal a technikai nehézségek megoldása és az USD szolgáltatások mielőbbi visszaállítása érdekében.

A Bybit azon felhasználóinak, akik USD-befizetéseket vagy kifizetéseket szeretnének végrehajtani, más fizetési lehetőségeket, például kriptovalutákat vagy stabilcoinokat kell használniuk.

Az USD szolgáltatások ideiglenes felfüggesztése nem érinti a kriptovaluták kereskedését a platformon.

A Bybit azt tanácsolta a felhasználóinak, hogy figyeljék a közösségi média csatornáit, hogy megtudják, mikor lesznek újra elérhetőek az USD szolgáltatások.

A kriptopénz tőzsde elnézést kért a felfüggesztés okozta kellemetlenségekért, és megköszönte a felhasználók megértését.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Bybit tőzsde

A Bybit egy kriptopénz tőzsde, amelyet 2018-ban alapítottak. Számos kriptovaluta, köztük Bitcoin, Ethereum és Ripple kereskedését kínálja.

A tőzsde népszerűsége megugrott a felhasználóbarát felületének és annak köszönhetően, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a tőkeáttétellel való kereskedést.

A Bybit ráadásul aktívan bővíti szolgáltatásait, többek között fiat valuta be- és kifizetésekkel.

A tőzsde partnerségre lépett a Silvergate Bankkal, egy vezető pénzügyi intézménnyel, amely banki szolgáltatásokat nyújt a digitális valutaágazat számára.

A Bybit kijelentette, hogy komolyan veszi a felhasználók pénzeszközeinek biztonságát és védelmét, és különböző intézkedéseket vezetett be a védelmük biztosítása érdekében.

A tőzsde független biztonsági auditokon is átesett, hogy biztosítsa a platform biztonságát.

Olvastad már? Binance tervet eszelt ki a kripto átverések kivédésére

Kiemelt kép: Dau Tu Kiem Tien

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!