Binance tervet eszelt ki a kripto átverések kivédésére

-

A Binance bejelentette, hogy számos partnerséget kíván kötni a bűnüldöző szervekkel a kripto átverések elleni kampány érdekében.

A tőzsde március 3-i posztja szerint a kampány segít csökkenteni az átverések számát, amelyekbe ártatlan kereskedők is bedőlnek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A részletek között a vállalat azt írta, hogy trigger warningokat fog küldeni az ügyfeleknek, hogy segítsen nekik elkerülni ezeket a kockázatokat.

A Binance azt mondja, hogy biztonsági ügynökségekkel fog összefogni

A Binance szerint a program azután aratott ekkora sikert, hogy Hongkongban elindult. A vállalat most ezt a sikert szeretné kiterjeszteni a világ más országaira is.

A Binance részletes blogbejegyzésében kifejtette, hogy a projekt azért volt sikeres Hongkongban, mert össze tudott fogni a megfelelő ügynökségekkel.

A technológiai bűnügyi iroda mellett a vállalat a hongkongi rendőrség kiberbiztonsági részlegének segítségét is igénybe vette céljai eléréséhez.

A Binance megjegyezte, hogy kéz a kézben dolgozik ezekkel az ügynökségekkel egy olyan figyelmeztetés létrehozásán, amely bármikor felbukkan, amikor a felhasználók tranzakciókat próbálnak végrehajtani.

Emellett a felhasználókat értesítették a kifizetéskor, hogy biztosítsák, hogy megértették, hogyan kerülhetik el, hogy átverés áldozatai legyenek.

A vállalat emellett minden időközönként tippeket küldött a felhasználóknak a lépésekről, hogy a számláikat és a pénztárcájukat biztonságban tartsák ezektől a csalóktól.

A kripto átverések február óta növekedést mutatnak

A Binance azt is elmondta, hogy megvizsgálta, hogyan reagáltak a felhasználók a felugró figyelmeztető információkra.

A vállalat felfedezte, hogy a felhasználók több mint 20%-át érdekelték ezek a tippek, a legtöbben úgy döntöttek, hogy elolvassák az iránymutatásokat, mielőtt tranzakciókat hajtanának végre.

A felszólítás naprakész statisztikákat mutat a felhasználóknak az elkövetett kripto átverésekről, a felhasználók pedig a Binance által szankcionált weboldalak listáján ellenőrizhetik a statisztikákat.

A felszólító figyelmeztetésként is elhangzott, hogy a vállalat mindig is azt állította a felhasználóknak, hogy soha nem hívja fel őket semmilyen okból kifolyólag.

Mivel a Binance nagy sikereket könyvel el Hongkongban, bízik abban, hogy amennyiben más országok ügynökségeivel is partnerséget alakítanak ki, segíteni fogja az ottani kereskedőket a kriptokereskedéssel kapcsolatos kockázatok csökkentésében.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 

Binance Klub Csatlakozás: https://www.facebook.com/groups/405486237416873
Binance Kedvezményes Meghívó: https://accounts.binance.me/en/register?ref=MYLIHW1T
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)

A kriptohasználók az év eleje óta bedőltek az adathalász csalásoknak.

A hackerek vélhetően egy ETH-alapú rendezvényt hoztak létre, ahol arra kérték a felhasználókat, hogy adományozzanak pénzt egy jövőbeli díjazásért.

A rendszer részletei szerint a csalók több mint 300 000 dollár értékű kriptót loptak el a folyamat során.

Emellett egy NFT-alapú átverés során egy kereskedő szintén mintegy 300 000-et bukott, miután becsapták, hogy kapcsolatba lépjen ugyanannak a projektnek a hamis weboldalával.

Olvastad már? A Binance ügyében vizsgálódnának az USA politikusai

Kiemelt kép: Дмитрий Шустов

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!