Miért alszik a Tron hálózata?

-

A Tron (TRX) elmúlt hetében meglehetősen csendes volt, mivel nem történtek nagyobb frissítések vagy fejlesztések.

Ez látszott a Tron heti csúcspontjából is. Az egyetlen, az ökoszisztémájával kapcsolatos frissítés az volt, hogy július 27-én több mint 2000 személy jelentkezett a Tron HackaTRON 5. évadára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A coin árfolyama az elmúlt hét napban is a medvék befolyása alatt maradt. Ráadásul a Tron fundamentális adatait vizsgálva kiderült, hogy a blokklánc használata csökkenő tendenciát mutat.

A Tron fundamentumai csökkennek

A Santiment adataiból továbbá kiderült, hogy a blokklánc fejlődése a múlt héten is alvó állapotban maradt.

A grafikonok szerint a Tron fejlesztési aktivitása az elmúlt hét napban meredeken zuhant. Emellett a fejlesztési aktivitáshoz hozzájárulók száma is alacsony maradt.

Forrás: Santiment

A TRONSCAN rámutatott, hogy a blokklánc összes tranzakcióinak száma átlépte a 6 milliárdos határt.

Bár ez növekedést sugallt, a valóság más volt. Valójában a TRX napi tranzakcióinak száma csökkent az elmúlt hónapban. A blokklánc napi aktív címei is ugyanezt a csökkenő tendenciát követték.

Forrás: Artemis

Mindazonáltal nem minden a TRX ellen dolgozott, mivel néhány kulcsfontosságú statisztika továbbra is a javára változott, és növekedést sugallt.

Például a Tron TVL-je július 25-én emelkedő lendületbe került, ami biztató volt. A blokklánc díjai és bevételei is emelkedtek.

A blokklánc staking ökoszisztémája is növekedést tapasztalt. Ez látszott a teljes staking mennyiségének emelkedéséből.

A Staking Reward szerint a TRX stakerek száma stabil maradt. A cikk írásakor a TRX 47,62%-os staking-aránnyal és 3 549 822 602 dolláros staking piaci kapitalizációval rendelkezett.

Ezen felül a TRX égési aránya is ígéretesnek tűnt. Csak július 29-én 12,028,211 TRX-et égettek el, a nettó negatív termelési arány -6,960,996 volt.

A TRX befektetőknek egyéb okuk is van az aggodalomra

A fent említett eredmények nem tükrözték a TRX árfolyamának alakulását, mivel az a medvék befolyása alatt állt.

A CoinMarketCap szerint a TRX több mint 1,5%-kal csökkent az elmúlt hét napban. A cikk megjelenésének időpontjában a coin 0,08264 dolláron kereskedett, a piaci cap pedig több mint 7,4 milliárd dollár volt.

Forrás: Santiment

A TRX kereskedési volumene is csökkent, ami azt tükrözi, hogy a befektetők érdeklődése a TRX kereskedése iránt alacsony volt.

A Binance finanszírozásának mértéke zöld volt. Ez azt jelentette, hogy a vevők a lassú ármozgás ellenére TRX-et vásároltak a származtatott piacon.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A határidős piacon is a medvés hangulat dominált. A Coinglass adatai rámutattak arra, hogy a TRX long/short aránya csökkent, ami tipikusan medvés mozgást jelent.

A nyitott érdeklődése is stabil maradt, ami csökkenti a trendforduló esélyét.

tron
Forrás: Coinglass

Olvastad már? Putyin nem örül annak, hogy politikai fegyverként használják ellene a dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A veterán befektető megjósolja a PEPE masszív rallyját

A PEPE, a népszerű mém ihlette kriptopénz az elmúlt 24 órában jelentős emelkedést produkált. A PEPE árfolyama 16,95%-kal emelkedett, így a jelenlegi értéke 0,000001112 dollár. Ennek az...

A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

Vendégbejegyzés Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok. Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak. A legújabb bikás lökés a...

Ha az amerikaiak elveszik az ottani oroszok vagyonát, az alááshatja a világ pénzrendszerét

Az Egyesült Államok Képviselőháza által nemrégiben jóváhagyott Rebuilding Economic Prosperity and Opportunity (REPO) törvény értelmében az amerikai elnök hatáskört kapna az Amerikában lévő orosz vagyon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!