A Fortniteban indítja el a következő promócióját a Nike

-

Egyelőre még csak utalásokat láthatunk, de a jelekből arra lehet következtetni, hogy a Nike egy új NFT-kollekciót fog bemutatni, mégpedig a Fortnite játékában.

A legújabb videójukban mindenesetre feltűnik a cég saját web3-as platformjának a logója, mégpedig az Unreal Engine és a Fortnite szimbólumaival együtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kezdeményezés hatalmas lehetőségre próbál lecsapni, hiszen a játékrajongók világszerte egyre jobban érdeklődnek az NFT-k iránt.

A Fortnite az adatok tanúsága szerint 243 millió játékossal büszkélkedhet az elmúlt 30 napos periódusban.

A Nike a hét végén kiadott videójában pedig úgy fogalmaz, hogy hamarosan kezdődik a vadászat, mégpedig június 20-án. A videóban a Fortnite és a Nike Air Max logó tűnik fel.

Ezután a kép átvált az Airphoria kifejezésre, majd a Nike saját web3-as platformjának a Swoosh-nak a logójára, az Unreal Engine jele mellett.

Ennél több részlet viszont egyelőre nem derül ki a közösségi oldalakra feltöltött videóból, de ez nem akadályozta meg a kriptoközösséget, hogy meginduljon a spekuláció.

A közösségben feltűnt az a nézet is, hogy a Nike felépíthetett egy NFT-ket használó minijátékot, a Fortnite Creative 2.0 segítségével.

Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját virtuális szigeteket hozzanak létre a Fortnite eszközkészletének a használatával.

„A Fortnite Creative 2.0 nagyon hasonló ahhoz, ahogyan a ROBLOX teszi lehetővé a játékok megépítését. A Nike lehet, hogy pontosan ezt használta fel, hogy egy saját pályát, egy saját játékot hozzon össze. Két éve már kiadtak a ROBLOX platformján egy játékot, de akkor nem alkalmaztak NFT-t.”

Egyelőre az sincs hivatalosan megerősítve, hogy a mostani alkalommal tényleg használni fogják az NFT-technológiát, a Swoosh részvétele a kezdeményezésben viszont pontosan erre utal.

A Fortnite fejlesztője, az Epic Games pedig köztudottan jó véleménnyel van az NFT-s játékokról.

A Nike web3-as részlege egyre többet dolgozik azon, hogy utat törjön magának a hagyományos játékok piacára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Június elsején a Swoosh bejelentette, hogy az általuk kiadott NFT-k az EA által fejlesztett játékokban is fel fognak tűnni.

Az EA áll többek között a Fifa franchise mögött is. De természetesen az sem lett még semmilyen formában megerősítve, hogy ezekben a játékokban tényleg fel fognak-e tűnni a Nike NFT-i.

Olvastad már? Ez Ethereum frissítés megváltoztathatja az NFT szektort

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve elnöke lecsapott a Bitcoinra

A Minneapolisi Szövetségi Tartalékbank elnöke, Neel Kashkari egyelőre még nem szívleli a Bitcoint A Minneapolisi Szövetségi Tartalékbank elnöke, Neel Kashkari ismét célba vette a Bitcoint, azt...

Myro (MYRO) árfolyam elemzés 05.16.

Prémium Myro (MYRO) A Solana társalapítójának a kutyája után elnevezett MYRO token a Solana hálózat egyik mémcoinja. A token mára 24 óra alatt +14%-ot, egy hónap alatt pedig...

The Graph (GRT) árfolyam elemzés 05.16.

Prémium The Graph (GRT) A kriptopiacon megnövekedett áringadozás közepette a sztárkriptó, a Bitcoin ára sikeresen visszaszerezte a 65 ezer dolláros szintet. Ráadásul a top altcoinok jelentős ugrást regisztráltak...

A Stand With Crypto civil szervezet 1 millió dolláros adományt kapott

A Moonpay, az egyik legnagyobb kriptovaluta bróker 1 millió dollárt adományozott a Stand With Crypto, egy nonprofit szervezet működésére. A csoport célja, hogy az amerikai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!