Az Avalanche napi aktív címei megugrottak

-

Az április az Avalanche (AVAX) hálózat számára az idei év eddigi legjobb hónapjának bizonyult.

A hálózat több szempontból is erőteljes növekedést ért el, beleértve a napi aktív címeket, amelyek április eleje óta agresszíven nőttek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Avalanche napi aktív címei január és március között a 45.000-es tartomány alatt maradtak.

A hálózat azonban robbanásszerű növekedésnek indult, különösen az utolsó három hétben, amikor a napi aktív címek száma 80.000 fölé emelkedett.

Forrás: Artemis.xyz

De mi az oka ennek az agresszív növekedésnek? Az Avalanche legutóbbi jelentéseit megvizsgálva kiderül, hogy a robbanásszerű címnövekedés az alhálózatok agresszív telepítésével függhet össze.

Ez viszont több előnyt hozott a hálózatba, így több felhasználói aktivitást. Az Avalanche alhálózatai különösen a játékokkal kapcsolatos projektek érdeklődését keltették fel.

A hálózat április 18-án jelentette be, hogy a MeritCircle.io nevű játék DAO jelenleg is fejleszt egy alhálózatot a Beam hálózatához. Ez utóbbi jelenleg WEB3 játékokat fejleszt.

Ez a fejlemény az Avalanche-t olyan helyzetbe hozza, hogy kiaknázza a növekedési lehetőségeket a gyorsan fejlődő WEB3 játékszegmensben. Ez utóbbi az egyik legígéretesebb szegmens.

Az Avalanche alhálózatok iránti növekvő kereslet alátámasztja a hálózat javuló kilátásait. Ennek eredményeképpen a hálózat fejlesztési tevékenysége emelkedő pályára állt.

Forrás: Santiment

Az Avalanche fejlesztési aktivitása a cikk időpontjában az elmúlt négy hétben a legmagasabb volt.

Az AVAX a korábbi erős emelkedés után zuhan le a mélybe.

A napi aktív címek növekedése az elmúlt három hétben hozzájárult ahhoz, hogy az AVAX-ba beáramlott a likviditás.

Ennek eredményeképpen az árfolyama 28%-os rallyt produkált egy hónapos szinten, és 21.57 dolláron tetőzött.

Az elmúlt 24 órában azonban nagymértékű eladást jegyzett, ami a 19.10 dolláros sajtóidős árfolyamra szorította.

Avalanche
Forrás: tradingview.com

Az AVAX eladási nyomása nem meglepő, figyelembe véve a korábbi erős rallyt, amely a túlvásárolt zónába tolta.

Az áresés az elmúlt 24 órában bekövetkezett erőteljes volumencsökkenés után következett be.

Ez arra utalhat, hogy a vevők elfogytak, ami megnyitotta az utat a medvék előtt, hogy átvegyék a hatalmat, amit az erős profitkivonás táplált.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az AVAX súlyozott hangulata a medvés eredmény ellenére is magas maradt. Ez arra utal, hogy az AVAX befektetői még mindig optimisták a kilátásokkal kapcsolatban.

Ennek oka, hogy a növekvő alhálózatok és a hálózati kereslet megalapozza a hosszabb távú potenciált.

zeta

Olvastad már? Jim Cramer tweetje felkeltette a kriptoközösség figyelmét

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna. Tate egyértelművé tette, hogy elege lett...

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!