Jim Cramer tweetje felkeltette a kriptoközösség figyelmét

-

A kriptovaluták, az európai részvények és az amerikai részvényfutures mind csökkentek, mivel a tartósan magas brit infláció felszította a kamatemeléssel kapcsolatos aggodalmakat.

A kriptovaluták szélesebb körű csökkenése közepette a Bitcoin ismét a lélektani 30.000 dolláros határ alá süllyedt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A vezető kriptopénz 5%-ot esett, mielőtt a veszteség egy részét visszafordította volna, és a cikk megjelenésekor nagyjából 29.465 dolláron kereskedett.

Az olyan kriptopénzek, mint a Solana és az Avalanche nagyobb visszaesést szenvedtek el, mint az Ethereum (ETH) 7%-os vesztesége.

A CNBC Mad Money műsorvezetője és pénzügyi elemzője, Jim Cramer a Twitteren kommentálta a mindenhol tapasztalható esést, mondván:

„Közel járunk a túladott állapothoz”.

A tweet felkeltette a kriptopénz közösség figyelmét, mivel Cramer előrejelzései gyakran ellentétesre fordulnak.

Egy Twitter-felhasználó így kommentálta: „Dump megerősítve”, míg mások vicces mémeket posztoltak, amelyekben Cramernek az ellenkezőjét mondták.

A kriptopiac még mindig hitetlenkedve áll

A Santiment on-chain elemző cég szerint a közösségi mérőszámok és a finanszírozási arányok jelenleg ellentétes történeteket mutatnak, ahogy a kereskedő tömeg próbál eligazodni a kriptó szoros tartományában.

Egy blogbejegyzésben megjegyzi, hogy a Twitteren, a Discordon, a Telegramon és a Redditen most kevesebben vesznek részt a vitákban, mint az év elején.

Ez a csökkenés arra utalhat, hogy a tömeg nem tudja, mit gondoljon.

Általában a tömegek csökkenő érdeklődése az emelkedő árak ellenére jellemzően azt jelzi, hogy némi hitetlenség van kialakulóban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Mivel körülbelül egy év van hátra a Bitcoin várva várt feleződéséig, az első negyedév hihetetlen utazás volt a kriptobikák számára.

Most a kriptopiacnak a társadalmi mérőszámokra és a finanszírozási arányra kell figyelnie, hogy eldöntse, lesz-e folytatás a második negyedévben.

zeta

Olvastad már? A Coinbase elhagyja az Egyesült Államokat?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!