A Coinbase elhagyja az Egyesült Államokat?

-

A Coinbase vezérigazgatójának, Brian Armstrongnak egy londoni fintech-konferencián tett legutóbbi kijelentései beindították a spekulációkat arról, hogy a vállalat esetleg elhagyja a San Franciscó-i székhelyét – írja a Bloomberg.

Armstrong megjegyzései, amelyek rávilágítottak az Egyesült Államokban a szabályozási tisztaságért folytatott folyamatos küzdelemre, azt mutatták, hogy minden lehetőséget fontolóra vesznek, akár egy olyan országba való áttelepülést is, mint az Egyesült Királyság, amely kedvezőbb szabályozási környezetet kínálhat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezek a megjegyzések egy sor, a Coinbase-t érintő szabályozási fejlemény közepette hangzottak el, mint például a vállalat közelmúltbeli összeütközése a Securities and Exchange Commission (SEC) hatósággal.

Hétfőn a SEC végrehajtási eljárást jelentett be a Bittrex tőzsde ellen, és John Reed Stark, az ügynökség korábbi tisztviselője szerint a Coinbase lehet a következő a sorban.

A Coinbase központjának esetleges áthelyezése mélyreható következményekkel járhat mind a vállalatra, mind az amerikai kriptopénzpiacra nézve.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Coinbase az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb tőzsdeként jelentős szerepet játszott a digitális valuták elterjedésének előmozdításában az Egyesült Államokban.

Egy esetleges távozás lehetővé tenné, hogy a progresszívebb és átláthatóbb szabályozási keretekkel rendelkező országok, mint például az Egyesült Királyság, átvegyék a vezetést.

zeta

Olvastad már? Az Arbitrum (ARB) 10%-kal emelkedett

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!