Az Arbitrum (ARB) 10%-kal emelkedett

-

Az Arbitrum (ARB) folyamatos növekedési fordulatot lát a közösségben növekvő hype miatt, miután az airdrop, amely bevezette a protokollt, mint egy magasan funkcionális Layer 2 hálózatot.

A cikk írásakor az Arbitrum összes regisztrált tárcacíme meghaladta az ötmilliót, az ARB token pedig 1,7745 dolláron kereskedik, ami több mint 10%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

Forrás: tradingview.com

Az Arbitrum fenntartja a jelenlegi heti rallyt, és megpróbálja az egyik legjobb heti zárást produkálni áprilisban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ARB az utolsó hét nap alatt 42,47%-kal ugrott, ami az Ethereum Layer 2 protokollok alapvető felhasználóinak masszív elfogadása.

Az Arbitrum mindent megtesz azért, hogy megőrizze pozícióját az Ethereum vezető skálázó protokolljaként, és egyik legutóbbi frissítése az API3DAO integrálása az Arbitrumon.

Az API3 kínálat célja, hogy az Arbitrum használhatóbbá váljon, mivel a platform piaca lehetővé teszi a fejlesztők számára a funkcionális adatfolyamok böngészését, elérését és kezelését, hogy megfontolt decentralizált alkalmazásokat készítsenek.

Az Arbitrum a felhasználói élmény optimalizálása iránti érdeklődése következetesen a legsokoldalúbb skálázóeszközök között tartotta a mai napig az élvonalban.

Az Arbitrum és az új ATH közelében

Mint minden hagyományos token, az Arbitrum is olyan nagy felhajtással lépett be a digitális valuta ökoszisztémába, hogy az árfolyamát 11,80 dolláros masszív történelmi csúcsra (ATH) lökte.

A jelenlegi pozitív árfolyamkilátások ellenére a kriptopénz több mint 85%-kal csökkent ehhez az ATH-hoz képest, a protokoll azonban támaszkodhat arra a puszta előnyre, hogy a Shapella frissítésének legnagyobb haszonélvezője, hogy megszilárdítsa az alapját egy újabb bika futáshoz a jövőre nézve.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az Arbitrum azután került a reflektorfénybe, hogy a kriptotél legnehezebb része elmúlt, és mint ilyen, a benne rejlő pozitív fundamentumoknak köszönhetően leválhat az általános piacról, hogy olyan növekedést térképezzen fel, amely visszavezetheti az ATH-hez és azon túlra.

zeta

Olvastad már? Mike Novogratz nem akarja, hogy a Bitcoin elérje az 1 millió dollárt

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!