Ethereum technikai elemzés 04.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

A bikás lendület erős, és az Ethereum ára várhatóan tovább emelkedik. Az ETH/USD jelenleg 2.120 dolláron áll, és jelenleg erős vételi aktivitás támogatja.

Jelenleg az ETH a 2.200 dolláros szintet célozza meg, 2,5 százalékos emelkedéssel, és gyorsan közeledik hozzá. Ha a jelenlegi trend folytatódik, akkor az Ethereum hamarosan elérheti a 2.200 dolláros rekordot.

Az ellenállás a 2.109 dollárnál található, és ha a bikák át tudnak törni ezen a szinten, akkor az Ethereum ára tovább emelkedhet.

A támasz 2.062 dollárnál található, ami az ETH korábbi szintje volt, amikor a medvék uralták a piacot.

A 24 órás grafikonon az Ethereum árelemzése azt tárja fel, hogy az ETH egy bikás csatornában kereskedik, és jelenleg felfelé ívelő pályán van.

A bikáknak sikerült áttörniük a 2.098 dolláros támaszszintet, és most a 2.200 dolláros szintet célozzák meg.

A lendületmutató azt mutatja, hogy az elmúlt 24 órában erős volt a vételi nyomás, és ez valószínűleg folytatódni fog, mivel az ETH megpróbálja elérni az idei legmagasabb értékét.

Az Ethereum piaci kapitalizációja jelenleg 251 milliárd dolláron áll, és az elmúlt 24 órában 0,61 százalékos emelkedést mutatott.

A teljes kereskedési volumene azonban 61 milliárd dolláron áll, ami 2,16 százalékos csökkenést jelent ugyanebben az időszakban.

A napi grafikonon a Bollinger-sávok bikás trendet jeleznek, mivel a sávok eltávolodnak egymástól. A felső Bollinger-sáv jelenleg 2.151 dollárnál, míg az alsó Bollinger-sáv jelenleg 1.700 dollárnál van.

A relatív erősség index (RSI) szintén bikás területen van, és jelenleg 71-es értéken áll, ami túlvásárolt piacot jelez.

A mozgóátlag indikátor 2.027 dollárnál van jelen, ami erős támaszt jelez a kriptopénz számára.

Az Ethereum árfolyamelemzése azt sugallja, hogy a coin a tegnapi korrekciót követően bikás lendületben van, bár a következő ellenállás 2.109 dollárnál eladási lehetőséget jelenthet a befektetők számára.

A technikai indikátorok is támogatják a bikás trendet rövid távon, és további vételi nyomásnak van tere.

A vételi aktivitás erős, és az ETH hamarosan elérheti az eddigi heti csúcsát, a 2200 dollárt, ha a bikás lendület folytatódik.

Tehát érdemes figyelnünk a hirtelen piaci mozgásokra, mivel ezek a mozgások jelentősen befolyásolhatják az Ethereum árfolyamát.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!