A MicroStrategy hozzákapcsolta a céges email-címeket a Lightning Network-höz

-

A MicroStrategy vezetője, Michael Saylor a saját munkahelyi email címéhez rendelte hozzá a Bitcoin második rétegű protokollját, így már közvetlenül tud utalásokat fogadni.

Saylor a Twitteren osztotta meg screenshotok segítségével, hogy a saját címére, a [email protected] címre satoshikat küldtek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A címek integrációját a Lightning Address protokoll teszi lehetővé, amely használatával az egyedi internetes azonosítókat, például email-címeket tényleges tárcacímként is lehet használni, a hosszú karaktersorok vagy a QR-kódok helyett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy csak Saylor személyes címére lett-e ez beállítva, vagy a MicroStrategy többi céges fiókján is elérhetővé tették ezt a funkciót.

A Lightning Network egy népszerű második rétegű protokoll a Bitcoin hálózatán, amely képes arra, hogy másodpercenként több millió tranzakciót dolgozzon fel, 1 satoshi alap tranzakciós díj alkalmazása mellett.

Saylor a MicroStrategy alapítója és jelenlegi elnöke, és ő volt az, aki a vállalat bitcoin-startégiáját kidolgozta, az első vásárlást lefolytatta.

A jelen pillanatig a cég 140 ezer bitcoint vásárol, amely a jelenlegi árfolyamon körülbelül 4,17 milliárd dollárba kerül.

A cég 2021 márciusa óta vesz coinokat, és az eddigi átlagos beszerzési ár a 29800 dollár környékén jár.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A BTC jelenlegi árfolyama 30.200 dolláron áll a cikk írása pillanatában, így ha el akarnák adni, akkor a cég valamivel több, mint 1% veszteséget realizálna.

A közelmúltban, a 30 ezer dolláros árfolyam átlépésénél viszont profitot tudtak volna elérni.

A sajtóban természetesen felmerült a kérdés, hogy vajon a cég többi email-címe is alkalmas-e pénzküldésre, de a MicroStrategy hivatalosan egyelőre nem kommentálta ezt.

zeta

Olvastad már? Bobby Lee, a Bitcoin veterán optimista a Bitcoin jövőjével kapcsolatban

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!