Bobby Lee, a Bitcoin veterán optimista a Bitcoin jövőjével kapcsolatban

-

Bobby Lee, a kriptopénz szektor egyik kiemelkedő alakja a Bloomberg TV-nek adott interjújában optimistán nyilatkozott a Bitcoin jövőjéről.

Lee úgy látja, hogy a kriptopiac végre kitör a hosszan tartó visszaesés homályából, miután átvészelte az egy évig tartó medvepiacot, amely a Bitcoin értékét 16.000 dolláros mélypontra húzta.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A BTCC alapítója rámutatott, hogy a digitális valuta most talpra áll és visszanyeri lendületét, és a Bloombergnek elmondta:

„Hosszú idő telt el. Tehát a kriptónak vannak a négyéves ciklusai… és most már majdnem helyreálltunk egy kicsit. Szóval, ez elég izgalmas”.

Lee továbbá azzal érvelt, hogy a kriptopénzeket pénzügyi menedéknek kell tekinteni a hagyományos fiat pénzzel szemben.

Kifejtette:

„A bankválság alatt az emberek elkezdtek rájönni, hogy amikor a pénzük a bankban van, az nem feltétlenül mindig ott van, mert a pénzt más vállalkozásoknak vagy cégeknek adják kölcsön”.

Ezzel szemben az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, az önmegőrző stabilitást nyújtják, lehetővé téve a emberek számára, hogy saját maguk kezeljék pénzügyi forrásaikat, és teljes ellenőrzést tartsanak fenn eszközeik felett.

Az első kínai Bitcoin tőzsde mögött álló úttörő vállalkozó a szabályozási környezetről is nyilatkozott, és kijelentette, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legkiforrottabb és legmegalapozottabb szabályozási rendszerrel.

„Tudjuk, hogy az Egyesült Államok szabályozási rendszere a legrégebbi és a legérettebb” – mondta Lee.

Úgy véli, hogy a SEC-hez hasonló szervezetek elengedhetetlenek az illegális pénzszerzés elleni küzdelemben, és örömmel látja az előrelépést az Egyesült Államokban, miután több mint egy évtizeden keresztül a szabályozás szigorítását követelte:

„Azt hiszem, itt az ideje. Már több mint egy évtizede kérem ezt, és végre az Egyesült Államokban is látjuk ezt”.

Lee lelkesedését fejezte ki a kriptopénzek szabályozásának hongkongi elfogadása kapcsán is, kiemelve a digitális valuták nagyobb mértékű elfogadása és felügyelete felé történő globális elmozdulást.

„Én is nagyon izgatott vagyok a kriptovaluták szabályozási felkarolása miatt Hongkongban” – jegyezte meg.

Ahogy a kriptopiac megtalálja a helyét és a szabályozási keretek fejlődnek, úgy tűnik, hogy a Bitcoin és más kriptovaluták jövője folyamatosan felfelé ívelő pályán van.

zeta

Olvastad már? Az Ethereum új 11 havi csúcsra ugrott

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!