Az Ethereum új 11 havi csúcsra ugrott

-

Az Ethereum (ETH), a világ második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénze, egész hónapban számos pozitív okból szerepelt a hírekben.

Az elmúlt 24 órában a fizetőeszköz 11 havi csúcsra, 2137,45 dollárra emelkedett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bikás kiugrásokkal együtt a kriptopénz 12,80%-kal emelkedett az elmúlt hét napban, ami hitelt ad a Shapella frissítés utáni folyamatos növekedésének.

A hónapok óta várt frissítés egy új rendszert vezetett be, amely továbbra is hozzájárulhat az Ethereum blokklánc általános felértékelődéséhez.

A Lookonchain kriptoanalitikai cég adatfelismerései szerint a bálna számlák jó része visszavette a Shapella frissítés életbe lépésekor kivont Ethereum tokenek jelentős részét.

Ezzel a bálna-aktivitással a nyilvánosság félelmei az Ethereum esetleges tömeges eladásával kapcsolatban nem csak eloszlanak, hanem a forgalomban lévő tokenek egy részének zárolásával segítenek visszaállítani egy új szűkösségét.

Az Ethereum újra olyan protokollként állt pozícióba, amely egyszerre épült használati és befektetési célokra.

A tétgyűjtésen keresztüli hozamszerzés képessége a Web3.0 ökoszisztémán kívüli vezető intézményi befektetők kedvencévé tette.

Az Ethereum jövőjének felvázolása

Jelen állás szerint az Ethereum körülbelül 57%-kal van a 4.891,70 dolláros történelmi csúcs (ATH) alatt, és a jelenlegi kilátások alapján úgy tűnik, hogy ennek a csúcsnak az újbóli tesztelése csak a „mikor” kérdése, nem pedig a „lesz-e”.

A digitális valuta olyan piedesztálra került, amely több intézményi alapot vonzhat, és a robusztus ökoszisztémája révén a kriptopénz garantálja a hálózat stabilitását, amely képes kezelni azt az új hasznossági tartományt, amelyet a sokoldalú PoS protokoll most megtestesít.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Bár a Shapella frissítés során elképesztő mennyiségű Ethereum mozgott a láncon, az új staking megközelítés biztosítja a szükséges stabilitást, amely segíthet biztosítani az ETH felszabadítását.

zeta

Olvastad már? A Bitcoin megrekedt az új oldalazó struktúrában

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!