Az ausztrál Pearth Heat baseballklub bitcoinban fog fizetni sportolóinak

-

A Perth Heat a Bitcoin Lightning Network segítségével fog fizetni a profi baseballjátékosoknak és a személyzetnek.
A Perth Heat ausztrál baseballklub bejelentette, hogy partnerséget kötött az OpenNode Bitcoin-fizetési szolgáltatóval, hogy Bitcoinban (BTC) fogadják el és teljesítsék a kifizetéseket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A partnerség lehetővé teszi, hogy a Perth Heat Bitcoinban fizessen a profi játékosoknak és a személyzetnek.
A bejelentés szerint a profi sportklub a Lightning Networkön keresztül bitcoinban fog fizetéseket küldeni és fogadni.
Emellett az OpenNode-dal való partnerség lehetővé teszi, hogy a Perth Heat szervezete Bitcoin-fizetéseket fogadjon el szponzorációk, árucikkek és egyéb bevételi források esetében.


Hogy a lépésre még egy lapáttal rátegyen, a Perth Heat átnevezte magát a Bitcoin baseball csapatának” is.
A klub a hivatalos weboldalán Bitcoin-védjegyes árucikkeket is felsorolt. A közlemény szerint hosszú távú elkötelezettséget mutatnak a Bitcoin mainstream elfogadása mellett:

„Ennek a sportvilágbeli exkluzivitásnak a részeként a Perth Heat a klub mérlegén bitcoint fog hodlolni”.

Steven Nelkovski, a Perth Heat vezérigazgatója úgy véli, hogy a Bitcoin-protokoll mögöttes értékeinek felkarolása „másokat is arra fog inspirálni, hogy elfogadjanak egy olyan monetáris rendszert, amely az értékteremtést követeli meg a gyarapodáshoz”.

A klub „vezető bitcointisztviselője”, Patrick O’Sullivan szerint:

„A klub már létrehozott egy kezdeti pozíciót a BTC-ben, hogy segítsen biztosítani a digitális tulajdonjogát a világ legbiztonságosabb pénzhálózatán, és továbbra is folytatja a rendelkezésre álló tőke bitcoinba való visszaforgatását. A Perth Heat elfogadja a valóságot, hogy a pénz és a vállalati pénztárak jövője a Bitcoin blokkláncán fog élni.”

A Land Down Under idén felgyorsította az erőfeszítéseket, hogy lehetővé tegye a szabályozott kriptó bevezetését. Október 20-án egy ausztrál szenátusi bizottság a kriptotörvények és az engedélyezés teljes felülvizsgálatát szorgalmazta.

Ahogy arról a Cointelegraph néhány nappal később beszámolt, az Australia Securities and Investments Commission is kiadott egy iránymutatást, amely zöld utat ad a Bitcoin és Ether (ETH) alapú tőzsdén kereskedett termékeknek:

„2021 októberétől kezdve a Bitcoin és az Ether valószínűleg megfelel mind az öt fent azonosított tényezőnek, amelyekkel meghatározható egy ETP megfelelő mögöttes eszköze. Arra számítunk, hogy az e tényezőknek megfelelő […] kripto-eszközök köre idővel bővülni fog.”

A Crypto.com által nemrégiben végzett felmérés azt is megállapította, hogy az ausztrál állampolgárok ugyanilyen szívesen fedezik fel a kriptobefektetéseket.

A megkérdezett 2020, 18 és 59 év közötti ausztrál közül 26% válaszolt úgy, hogy fontolóra venné, hogy karácsonyra elajándékozna valamennyit, vagy kriptóval kapcsolatos ajándékokat vásárolna.

A Crypto.com vezérigazgatója, Karl Mohan szerint „az ausztrálok egyértelműen nagyon szívesen fogadják el a kriptovalutákat és integrálják használatukat a mindennapi kiadásokba”.

Olvastad már? Eljárást indított a Terra ellen a tőzsdefelügyelet

Forrás:  cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Vége a Bitcoin 7 hónapos „eufóriájának”?

A Bitcoin (BTC) Net Unrealized Profit & Loss (NUPL) mérőszáma azt mutatja, hogy a coin piaca továbbra is az eufória fázisában van, a befektetők körében...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!