A lánc adatai azt mutatják, hogy a tőzsdei kiutalások nemrég minden idők legmagasabb értékét érték el, mivel az ETH közel 15%-ot veszített értékéből, és 4000 dollárig süllyedt.

Ez azt mutatja, hogy az ethereum-tulajdonosok többsége megőrizte bizalmát a tokenben, és tömegesen vásároltak eséskor.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Míg az e heti piaci korrekció egyesek számára ijesztőnek tűnhetett, úgy tűnik, hogy a tapasztalt kereskedők kapva kaptak az alkalmon, hogy megvásárolják az olcsó tokeneket.

A Glassnode adatai szerint az ether tőzsdékről való kiáramlási volumene a hét elején elérte minden idők legmagasabb értékét, meghaladva a 100 millió dollárt egy nap alatt.

Ez azt jelenti, hogy a kereskedők és a befektetők kivonják a pénzüket a tőzsdékről, aktívan megszüntetve az ETH-ra nehezedő eladási nyomást.

Forrás: Glassnode

A tőzsdei adatok további elemzése azt is megmutatta, hogy a származtatott tőzsdei kiáramlás is jelentősen megnőtt.

A CryptoQuant szerint november 14. és november 15. között közel tízszeresére nőtt a derivatíva-tőzsdékről kivont ether mennyisége.

Forrás: CryptoQuant

Mivel a tőzsdei kiáramlás növekedése többnyire az árfolyam emelkedésével korrelál, ezért nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kereskedők és befektetők jelentős része kihasználta az e heti mélypontot arra, hogy növelje állományát.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Még meg kell néznünk, hogy hosszú távon hogyan reagálnak más mérőszámok a tőzsdéken elérhető ETH hirtelen hiányára.

Olvastad már? A 20.000 dolláron vásárlók továbbra sem hajlandók eladni bitcoinjaikat

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.