16 millió dollárt zsebelt be a Blockstream

-

A Blockstream lehetővé teszi a befektetők számára a Bitcoin bányászatot a Blockstream Mining Note biztonsági token egyszerű megvásárlásával.
A Blockstream blokklánc-technológiai vállalat befejezte Bitcoin (BTC) bányászati  értékpapírtoken kibocsátásának (STO) hat részletét, összesen 30,9 millió euró (36 millió dollárt) értékben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Blockstream csütörtökön hivatalosan bejelentette, hogy a vállalat 13,9 millió eurót (16,1 millió dollár) gyűjtött be a Blockstream Mining Note (BMN) néven ismert, Bitcoin-bányászatra összpontosító  értékpapírtokenjének hatodik kibocsátása során.
A közlemény szerint a legutóbbi a Blockstream által valaha kibocsátott legnagyobb részlet volt, ami az egyéni és intézményi befektetők növekvő érdeklődését jelzi. Az emeléssel a teljes BMN-kínálat több mint 122-re emelkedett, a befektetők száma pedig 70-re.
A Blockstream hivatalosan márciusban vezette be a BMN értékpapírtokenjét, amely a minősített, nem egyesült államokbeli befektetőknek alternatívát kínál a Bitcoin bányászatához vagy a Bitcoin-bányászati részvényekbe való befektetéshez azáltal, hogy BTC-t bányásznak a BMN hash-arányának felhasználásával.

A Bitcoin Liquid oldalláncán kibocsátott minden egyes BMN Series 1 a Blockstream vállalati szintű bányászati létesítményeiben másodpercenként akár 2000 terahashes Bitcoin bányászatra jogosítja a befektetőket.
A BMN token más minősített befektetőkkel is kereskedhető, és a 2021 júliusától 2024 júliusáig tartó hároméves futamidő lejáratakor arányos mennyiségű BTC-t szállít a BMN tulajdonosának.
A hír annak közepette érkezik, hogy a Blockstream felkészül a BMN értékpapírtokenjének bevezetésére a Bitfinex Securities-en, a Bitfinex kriptopénz tőzsde új STO platformján, amelyet Kazahsztán nemzeti pénzügyi központja, az Asztanai Nemzetközi Pénzügyi Központ szabályoz.
Ahogy a Bitfinex Securities elindítása előrehalad, a BMN az egyik első eszközök egyike lesz, amelyeket az új platformon jegyeznek.

Olvastad már? A pénteki opciós lejárat nagy nyereséggel kecsegtet

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartolt a bitcoin ETF Hong Kongban, de ami történt, az sokakat meglepett

A januári indulást követően az amerikai ETF-ekből származó intézményi tőkebeáramlás jelentős részét képezte a bitcoin jelenlegi rekordárfolyamának elérésének, 74 ezer dollárnál. Február 15-ig a bitcoin...

ImmutableX (IMX) technikai elmezés 05.03.

Prémium ImmutableX (IMX) A kriptopénz-iparág már a második egymást követő napon mutatott pozitív árfolyammozgást az értékelés tekintetében, 3,37%-os emelkedést rögzítve az elmúlt 24 órában, ami a...

Bitcoin (BTC) árfolyam áttekítés 05.03.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) a kulcsfontosságú keresleti zóna alá süllyedt a 60.000 dollárnál. Ez a terület sakkban tartotta az eladókat, de végül engedett. A CrypNuevo...

1,6 millió dollárnyi digitális eszközt loptak el a hackerek a Pike Finance tárcáiból

Ismeretlen támadók nemrégiben közel 1,6 millió dollár értékű digitális eszközt loptak el a decentralizált pénzügyi protokollból, a Pike Finance-ból. A protokoll bejelentette, hogy 20%-os jutalmat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!