Anthony Scaramucci szerint a bitcoin olyan biztonságos, mint a kötvények és az arany

-

Scaramucci cége, a SkyBridge Capital januárban bemutatott egy új bitcoinalapot. Azt mondta, hogy a jobb infrastruktúra és szabályozások miatt „a bitcoinbefektetés épp olyan biztonságos, mint a kötvények és árucikkek, mint az arany.”

Anthony Scaramucci, a SkyBridge Capital vezetője és a Fehér Ház korábbi kommunikációs igazgatója úgy véli a bitcoin „értékét alapértékét adó tényezők jelentősen javultak most, hogy a kormányok több kriptopénzekkel kapcsolatos kockázatot is megválaszoltak.”

A CNN-en megjelent véleménycikkben Scaramucci és Brett Messing, a SkyBridge igazgatója elmondták, hogy a bitcoin valós alternatíva az olyan hosszú távú befektetőknek akik biztosítani akarják magukat az inflációval szemben.
Azt állítják, hogy a bitcoin birtoklása sokkal kevésbé kockázatos a pár évvel ezelőtti állapotokhoz képest, amikor még fejletlen volt az infrastruktúra és a jogi szabályozás.
A bitcoin növekedése „arra kényszerítette a kormányokat és intézményeket, hogy választ adjanak a digitális valutával kapcsolatos kockázatokra.”
A páros ezzel arra utalt, hogy nemrég engedélyezték a bankok számára, hogy kriptopénz-szolgáltatásokat nyújtsanak.

„Az újabb szabályozások, a jobb infrastruktúra és a hozzáférés az olyan intézményekhez, mint a Fidelity lehetővé tette, hogy a bitcoinbefektetés épp olyan biztonságos legyen, mint az arany vagy a kötvények vásárlása.”

A SkyBridge Capital nagy lépést tett a múlt hónap során, amikor jelentkeztek az SEC-nél egy bitcoinalapú kockázatitőke-alap megalkotására.
A SkyBridge Bitcoin Fund LP pár héttel később el is indult, a Fidelity felelős a letétkezelését és az Ernst & Young intézi a könyvelést.
A SkyBridge novemberben és decemberben vásárolt be bitcoinból, még a nagy ugrás előtt. Az alap indulásakor, január 4-án nagyjából 310 millió dollárt ért a cég bitcoinvagyona.

Az intézményi pénzek nagy szerepet kaptak a bitcoin 2020-as emelkedésében, január 8-án egészen 42.000 dollárig emelkedett az árfolyam.
Az úgynevezett okos pénzekkel rendelkező befektetők kezdenek úgy tekinteni a bitcoinra mint a digitális aranyra, sokkal nagyobb növekedési lehetőségekkel.

Olvastad már? Michael Saylor szerint több ezer amerikai vezérigazgató kíváncsi a bitcoinra

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!