A Bebo korábbi ügyvezetője nagyban fogadott a bitcoinra

-

Shaan Puri, az azóta már megszűnt Bebo közösségi oldal 2017 és ’19 közötti vezetője Twitteren osztotta meg, hogy a vagyona 25%-át bitcoinba fektette.
Az intézményi beszállást és a BTC legutóbbi raliját említette meg, mint fő érvet, amely meggyőzte a befektetésről.

„Úgy gondolom, most ritka lehetőség van előttünk, szembemehetünk az intézményi pénzek áradatával, amely a következő két évben meg fog érkezni. Az emberek ráadásul azt hiszik, ez a 20k olyan, mint az előző 20k. Pedig egyáltalán nem!”

A sajtóban már többször megjelent, hogy az idei évben határozottan megnövekedett az intézmények érdeklődése.

Az olyan kriptotámogató alapok, mint a Grayscale, hatalmas növekedést tapasztaltak az elmúlt fél évben.
A JP Morgan szakértői egyenesen úgy fogalmaztak, hogy köszönhetően az intézményi vásárlásoknak, a bitcoin végre elkezdte meghódítani az arany területét, a folamat pedig nem fog megállni.


Shaan Puri 2017-ben került a Bebo vezetői székébe, évekkel azután, hogy 2013-ban a vállalkozás csődbe ment. A Bebo 2008-ban került az AOL tulajdonába, 850 millió dolláros áron, de alig két évvel később eladták a Criterion Capital-nak, 25 millióért.
2013-ban pedig csődöt jelentett a cég, az eredeti alapítói pedig visszavásárolták, 1 millió dollárért, és újraindítást terveztek.
Ez lett kiszervezve a Monkey Inferno fejlesztőcsapatához, amelyet Shaan vezetett akkoriban. 2014-ben adták ki a Blab videócsevegő appot, amely semmiféle jelentős áttörést nem ért el azóta sem.

Shaan Puri 2017-ben lett a cég ügyvezetője, 2019-ben pedig ismét tulajdonosváltás történt. A Twitch vásárolta meg 25 millióért, hogy egy kis vérfrissítést hozzon a streaming-szolgáltatásába, főleg az e-sport területén. Azóta Shaan termékfejlesztési igazgató a Twitchnél.
Néhányan a közösségből úgy kommentálták, hogy kicsit későn száll be a BTC-bizniszbe, de a saját elmondása szerint a potenciális 10x tökéletesen megfelel neki, még ha amúgy nem is lehet tudni, hogy emelkedni, vagy esni fog-e az árfolyam.

Olvastad már? Újabb kriptoszabályozásokról érkeznek hírek Franciaországból

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Antana

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoin trade-ek a közelgő fellendüléshez

Vendégbejegyzés A kriptopiac egyértelműen erőteljes fellendülés jeleit mutatja, a 2024 eddig bika képet fest. A befektetők és a rajongók egyaránt kíváncsian várják, hogy mely altcoinok vezethetik...

Akash Network (AKT) árfolyam elemzés 05.18.

Prémium Akash Network (AKT) Az Osmosis láncon indított Akash Network 2018 márciusában jelent meg először a kriptopiacon. Ez az AI-projekt a felhőalapú számítástechnika, a felhőszolgáltatások és a...

A Solana (SOL) május végéig elérheti a 200 dollárt

A Solana natív tokenje (SOL) egyre nagyobb teret hódít a kriptopénzpiacon, ma 174 dollárt ért el az árfolyama, ami az elmúlt több mint egy hónap...

A ChatGPT megjósolja, hogy milyen magas lehet a Bitcoin ára 2024 második negyedévében

A piacok bika tempóban haladnak, ahogy a Bitcoin árfolyama leküzdi a múlt hónapban kezdődött masszív kínálati hullámot. A BTC ára átlépte a 67.000 dolláros küszöböt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!