Valaki már most is tudott kriptopénzt venni a PayPal segítségével

-

A vezérigazgató még azelőtt tett közzé egy 100 dolláros bitcoinvásárlásról szóló bizonylatot a PayPalon, hogy a szolgáltatás hivatalosan is kigördült volna.
Jelentős izgalmak övezik a kriptoágazatot azóta, hogy a Paypal a múlt héten bejelentette szándékát a kriptopiacra való belépését illetően.

Az új kriptoszolgáltatások – amelyek lehetővé teszik mind a kriptofizetéseket, mind pedig a közvetlen, alkalmazáson belüli kriptopénzvásárlásokat is – elindulását hivatalosan 2021 elejére datálták.
Október 28-án azonban Jeremy Allaire, a Circle kriptofizetési vállalat vezérigazgatója kijelentette, miszerint ő már vásárolt 100 dollárnyi bitcoint a Paypal segítségével, ezt alátámasztandó pedig egy képernyőképet is közölt a tranzakcióról.


Allaire nem részletezte, hogyan férhetett hozzá a szolgáltatáshoz annak hivatalos kigördülése előtt, és azt sem árulta el, vajon promóciós megegyezés keretén belül használta-e azt, hogy így hirdesse a Paypal új funkcióját.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a PayPal hamarosan az ether, litecoin és bitcoin cash kriptopénzeket fogja támogatni a bitcoin mellett.
A kriptopénzekben kezdeményezett tranzakciók rendezése a kereskedők helyi fiat valutájában történik majd.
Az idei év második negyedévéig a PayPal több mint 346 fiókkal rendelkezett és 222 milliárd dollárnyi fizetést dolgozott fel.

A kriptofizetések támogatása révén a Paypalnak köszönhetően világszerte 26 millió kereskedőnél fizethetünk majd kriptopénzzel 2021-re.

Olvastad már? A MicroStrategy vezérigazgatója felfedte, hogy mennyi bitcoinja van

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

A Bitcoin hosszú távú előrejelzése – Miért érdemes figyelni ezt a kulcsindikátort!

A nagyobb korrekciók után a Bitcoin végre pozitív mozgást mutat az árfolyamgrafikonokon, a BTC 24 óra alatt közel 5%-kal emelkedett. A cikk írásának időpontjában a...

A BlastUP token segítségével lehetsz a következő kriptomilliomos? Tudd meg hogyan!

Vendégbejegyzés A BlastUP token óriási hasznossággal büszkélkedhet, mivel a Blast ökoszisztéma része, amely az egyik legnagyobb L2 blokklánc a TVL szempontjából. A BlastUP launchpad platformon tüzelőanyagul...

Piacfigyelő: A FLOKI és Raboo emelkedik

Vendégbejegyzés A legfontosabb kriptovaluták, mint a Bitcoin, a Floki és a Raboo árfolyamának figyelemre méltó mozgásai felkeltik a befektetők figyelmét. A Bitcoin 60.000 dollár alá süllyedésével és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!