Már a Compund natív kriptopénze is kereskedhető az OKEx kriptotőzsdén

-

A világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje ma reggeltől lehetővé tette a COMP kriptopénz USDT és BTC ellenében történő kereskedését.
A 2017-ben Robert Leshner és Geoff Hayes által létrehozott Compund egy, a magyar Inlockhoz hasonló közösségi kölcsönplatform.

Lehetővé teszi felhasználóinak, hogy hitelnyújtás révén kamatbevételhez jussanak, valamint hogy kölcsönt vehessenek fel. Fontos, hogy mindezt peer-to-peer módon, egy decentralizált protokoll révén biztosítják.
Az Ethereum hálózatára épülő szolgáltatás a DeFi-ipar egyik sarokkövének számít.
Nem véletlen – a világ legnagyobb DeFi-protokolljaként több mint 600 millió dollárnyi kriptoeszköz parkol náluk letétként.
A többi kriptopénzzel és coinnal ellentétben a COMP hivatalosan digitális tokennek számít. Ennek oka, hogy biztosítani tudják a protokollt érintő fontos kérdésekben való szavazás lehetőségét.
„A Compound már régóta vezeti a decentralizált pénzügyek területét, a folyamatos innovációjának és fejlődésének köszönhetően mára a DeFi legnagyobb játékosává vált, és ékes példája annak, milyen sok fejlődés történt e téren” – mondta Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója, majd hozzátette:

„Rendkívül örülünk annak, hogy a Compunddal karöltve elősegíthetjük a DeFi-ökoszisztéma növekedését. Az OKEx-nél hiszünk abban, hogy a DeFi végül nagy hatással lesz majd a pénzügyekre és egyenlő lehetőségeket biztosít majd mindenkinek a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez. Mindez ugyanakkor segít nekünk megvalósítani víziónkat, vagyis a #FinanceAll-t.”

Az OKEx-ről

A világ egyik vezető spot és származtatott ügyleteket is kínáló kriptotőzsdéjeként az OKEx rendkívül változatos piactérrel rendelkezik, ahol globális kriptokereskedők, -bányászok és intézményi befektetők kezelik eszközeiket, keresik a befektetési lehetőségeket és kockázatokat.
Származtatott ügyletek tekintetében a határidős, perpetual swap és opciós piacok érhetők el általuk.
Ha még többet szeretnétek tudni, egy nemrég megjelent cikkünkben további információkat találtok.

Olvastad már? Akár 20%-ot is eshet a bitcoin a tőzsdepiacok lassulása miatt

Forrás: finance.yahoo.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

20 év börtönre számíthatnak az Ace Exchange csalási botrányának gyanúsítottjai Tajvanon

A tajvani ügyészek 20 éves börtönbüntetést javasolnak a Ace Exchange kriptotőzsdével kapcsolatos csalási és pénzmosási ügy fő gyanúsítottjai számára. A vádlottak között szerepel David Pan,...

Litecoin (LTC) technikai elemzés 04.28.

Prémium Litecoin (LTC) A Litecoin (LTC) befektetői számára kényelmes hetet jelentett a coin árfolyamának emelkedése. A heti rally lehetővé tette az LTC számára, hogy elérjen egy kritikus szintet,...

Az Nvidia részvények 15%-kal emelkedtek 5 nap alatt

Az Nvidia árfolyamának jelentős emelkedése után rögtön megkezdődött a spekuláció, hogy az AI-vonatkozású tokenek lesznek a következők, amelyek erősödést produkálnak. Az Nvidia - az egyik legnagyobb...

20%-os esés jöhet a bitcoin árában

A bitcoin eddigi útja hullámvasúthoz hasonlított, tele izgalommal és fordulatokkal, de Phil Bonello, a Grayscale volt igazgatója nemrégiben aggasztó utalásokat tett egy lehetséges összeomlásra, az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!