Aggodalomra adhat okot az egyik kriptotőzsde forgalma

-

A bitcoin és a kriptopiacok 2020-as ingadozásai jelentősen megváltoztatták a piaci viszonyokat. Sok befektető utalta ki vagyonát a centralizált tőzsdékről, hogy a hosszú távú „hodl” stratégiát alkalmazza.
Egy egybeesett azzal, hogy áprilisban jelentősen megcsappant a megbízható tőzsdék forgalma.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A történelmi adatok alapján ez figyelmeztető jel lehet, ugyanis a forgalom csökkenése előrevetítheti az árfolyam irányát.

A kriptobefektetők egyre kevésbé bíznak a centralizált tőzsdékben

A Glassnode adatai azt mutatják, hogy példátlan mértéket öltött a kriptotőzsdékről kiáramló pénzek mértéke: hat hónapos mélypontra került a tőzsdék vagyonra.
Ez a hatalmas csökkenés azt mutatja, hogy a kereskedők hidegtárcákba küldik vagyonukat, amely azt jelenti, hogy nem mostanában terveznek eladni.

Forrás: Glassnode

Emellett az is közrejátszhat, hogy a befektetők már nem bíznak meg annyira a centralizált cégekben.
A BitMEX jelentősen veszített piaci helyzetéből, miután március közepén 3800 dollárig zuhant a bitcoin értéke.
Több elemző szerint a BitMEX hirtelen likvidációi felelősek a népszerűség csökkenéséért, a befektetők emiatt hagyhatják ott a centralizált platformokat.
Emiatt a bitcoin iránti érdeklődés a tőkeáttétes piacokon rekord alacsony szinten van, amely azt mutatja, hogy az aktív kereskedők is várakoznak.

A forgalom csökkenése azt jelzi, hogy hamarosan árfolyamcsökkenés várható

A kriptotőzsdék forgalmának csökkenése egy elemző szerint nagyon borús jel lehet a piac szempontjából.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

Larry Cermak egy Twitter-bejegyzésben beszélt a jelenségről. Elmondta, hogy a vezető oldalak forgalma közel 30%-ot csökkent március és április között.

„A megbízható tőzsdék forgalma nagyot zuhant áprilisban, ez pedig sosem volt jó jel. Márciushoz képest 28,4%-os a csökkenés.”

A forgalom ugyan sokat nőtt januárhoz képest, de egy ilyen mértékű zuhanás egy hónap alatt általában a piac gyors megfordulásához vezethet.

Olvastad már? A BAT fejlesztői elmondták, hogy miért választották az Ethereumot

Forrás: cryptoslate.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!