600 millió dollárt költ a web3-ra a Felix Capital

-

A londoni kockázati befektető társaság a legújabb üzleti stratégiája részeként 600 millió dollárnyi összeget gyűjtött össze, amelyet a tervek szerint web3-as startupokba fektetne.
A kockázati tőke egyre jobban érdeklődik a web3 iránt, a világ minden részén, hiszen egyedülálló befektetési lehetőségeket kínál az internet és a kriptó területén.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Közéjük tartozik a Felix Capital is, amely eredetileg 500 milliót gyűjtött volna, de az érdeklődés mértéke felülmúlta az előzetes várakozásokat.
A cég összesen 1,2 milliárd dollárnyi tőkét kezel, és a saját hivatalos blogjukon közölt információk alapján a frissen szerzett összeggel a következő évek során nagyjából 20-25 cég felfuttatását tervezik, Európában és Észak-Amerikában.
A Felix Capital ezzel a befektetési körrel már a negyedik ilyen fordulót zárja, és eddig ez számít a legnagyobbnak számukra. A web3-mal kapcsolatban a cég megosztotta a saját nézőpontját is.

„Ki akarjuk terjeszteni a működési körünket, és jobban bele akarunk folyni a web3-ba, amely új platformot nyújt a kreativitás, a közösség, és a vállalkozások területén. Egyre inkább központi téma, hogy fenntartható életmódot folytassunk, és a céljaink közé tartozik az is, hogy olyan csapatokkal dolgozzunk együtt, amelyek nyomot akarnak hagyni a világban.”

Frederick Court, a Felix Capital vezetője elmondta, szerintük a jelenlegi piaci lejtmenet nem befolyásolja az üzleti terveiket, mert azok elsősorban hosszú távra tervezett befektetések, és egy erős vállalat felépítéséhez is sok időre van szükség.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Felpörögnek a web3-as befektetések

A web3 divatos témakör lett a kockázati tőke területén, egyre többen szeretnének beszállni. A Felix Capital mellett számos más vállalat is elkezdte már a szektorban működő cégek felkarolását, felfuttatását.
Június elején a Solana entures jelentette be, hogy 100 millió dollárt költenek web3-as cégekre és projektekre Dél-Koreában.
Szintén júniusban osztotta meg a Binance is, hogy ők is új alapot indítanak, 500 millió dolláros tőkével, amely a kriptók kapacitását próbálja majd kibővíteni, blokkláncos és web3-as technológiákat fejlesztő cégekbe való befektetéssel.

Olvastad már? Bitcoin, Ethereum technikai elemzés: 15 havi mélyponton az ETH

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

A Bitcoin elérheti a 150.000 dollárt ebben a ciklusban? Itt a valóság

A Bitcoin jelenlegi viselkedése a korábbi ciklusokban megfigyelt mintákat tükröz. Satoshi Stacker elemző legújabb videójában az Ethereummal és más kulcsfontosságú témákkal kapcsolatos viták mellett kifejtette,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!