5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

-

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet.

Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező kriptovalutát mutatunk be, amelyek mindegyike fillérekért kapható.

Részletesen bemutatva, ezek a választások készen állnak arra, hogy megfontolásra kerüljenek egy olyan portfólió kialakításakor, amely készen áll arra, hogy tőkét kovácsoljon a nyüzsgő piacból.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felkínált meglátások célja, hogy az érdeklődők egyértelmű előnyhöz jussanak az ígéretes kriptovaluták kiválasztásában, mielőtt azok értéke esetleg megugrik.

A CYBRO a kripto bálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast-on, amely egyengeti az utat a magas jövedelmek felé ezen az L2 blokkláncon.

A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stablecoinok számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak.

A CYBRO kulcsfontosságú szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kulcsfontosságú előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,02 dollárért futtatja, ami elképesztő, 66%-os kedvezmény a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít.

Az a pletyka járja, hogy egy kripto bálna fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalmakban, az exkluzív Airdropban, a piaci cashback-ben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztens befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozzon MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

A Polygon (MATIC) árfolyammozgása és jövőbeli kilátásai

A Polygon árfolyama 0,64 és 0,72 dollár között mozog, az elmúlt héten közel 6%-ot emelkedett.

Az elmúlt egy hónapban a Polygon árfolyama kis mértékben, körülbelül 2%-kal csökkent. Fél év alatt több mint 4%-ot esett.

Az árfolyam most a 0,74 dolláros 10 napos átlag alatt van, de közel van a 0,72 dolláros 100 napos átlaghoz.

A következő ellenállást 0,76 dollárnál tesztelheti, vagy a 0,60 dolláros támaszszintre eshet.

Az árfolyammozgások az emelkedések és csökkenések keverékére utalnak, egyértelmű irány nélkül.

Az XRP ármozgása: Rövid elemzés

Az XRP árfolyama jelenleg 0,49 és 0,53 dollár között mozog. A közeli ellenállási szint 0,55 dollárnál van, ami arra utal, hogy ha az árfolyam emelkedik, akkor ott akadályba ütközhet.

Ellenben, ha az ár csökken, akkor a 0,47 dollárnál van a támasz, ahonnan esetleg visszapattanhat.

Az elmúlt héten az XRP értéke enyhén, 1,35%-kal emelkedett, de ha az elmúlt egy és hat hónapot nézzük, akkor 5,29%-os, illetve 15,18%-os csökkenés tapasztalható.

Az árfolyam jelenleg nem mutat erős emelkedő vagy csökkenő tendenciát, amit a 46,96-hoz közeli semleges RSI és a nulla közeli MACD-szint is jelez.

A rövid és hosszú távú átlagok, amelyek ugyanazon a szinten (0,53 dollár) ülnek, egyelőre szintén az ár stabilitására utalnak.

Ezekkel a mérőszámokkal az XRP árfolyama úgy tűnik, hogy inkább konszolidációs fázisban van, minthogy jelentős impulzív vagy korrekciós mozgásokat végezzen.

A Pyth Network áringadozásának elemzése

A Pyth Network (PYTH) árfolyamsávja 0,35 és 0,44 dollár között mozog. A PYTH az elmúlt héten 2,62%-os csökkenéssel szembesült.

Az elmúlt hónapban 36,50%-kal csökkent az értéke, ami csökkenő momentumra utal, de az elmúlt hat hónapban 14,59%-kal emelkedett.

A technikai mutatók 10 nap alatt 0,44 dolláros, 100 nap alatt pedig 0,45 dolláros egyszerű mozgóátlagot (SMA) mutatnak.

A Relative Strength Index (RSI) 35,73-on, a Stochastic pedig 25,98-on áll, mindkettő arra utal, hogy az érme a túladott területen lehet, ami azt jelenti, hogy mostanában több az eladó, mint a vevő.

A MACD szint enyhén negatív, -0,01-es értéken áll. A PYTH jelenleg egy korrekciós fázisban van, a fő kihívás a 0,50 dolláros ellenállás áttörése, majd később, potenciálisan a 0,60 dolláros szint megcélzása.

A támaszszintek 0,32 és 0,22 dollárnál vannak, amelyeket a befektetők figyelni fognak, ha az árfolyam csökken.

A Pepe kripto figyelemre méltó növekedési tendenciát lát

A Pepe (PEPE) erős felfelé ívelő mozgás tanúja, az árfolyam jelenleg 0,00000777 és 0,00001107 dollár között mozog.

Az elmúlt héten az érme 30,01%-kal emelkedett, ami lenyűgöző növekedést mutat.

A havi és féléves változások még szembetűnőbbek, 99,94% és 1150,27%. Úgy tűnik, hogy az árfolyam impulzív fázisban van, mivel a 0,00001298 dolláros ellenállási szintekhez, és azon túl a 0,00001628 dolláros ellenállási szintekhez nyomul.

A támogatás a 0,00000638 dollárnál tartja magát, a még erősebb támasz a 0,00000308 dollárnál, ami a visszahúzódások potenciális stabilitására utal.

A Relative Strength Index (RSI) a középmezőnyhöz közelít, ami azt jelzi, hogy az érme folytathatja lendületét anélkül, hogy túlvásárolt vagy túladott lenne.

Következtetés

Az olyan filléres kriptókba való befektetés, mint a MATIC, XRP, PYTH és PEPE nem biztos, hogy gyors nyereséget hoz.

Növekedési potenciáljuk rövid távon korlátozott. A hangsúly a CYBRO-n van, egy egyedülálló piactéren a Blast blokkláncon.

A CYBRO várhatóan 2024 második negyedévében jelenik meg. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Blast beépített hozamfunkcióiból keressenek.

Azok számára, akik korán szeretnének befektetni, a CYBRO előértékesítése lehetőséget kínál arra, hogy vonzó áron szálljanak be, megalapozva a lehetséges jövőbeli nyereséget, ahogy a bikafutás folytatódik.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!