5 forró altcoin a májusi 33-szoros emelkedéshez

-


Vendégbejegyzés


Lendületben van a kriptopiac, és a 2024-es bikafutás kezdetével a befektetők keresik a következő nagy nyerteseket.

Ebben a cikkben három alternatív altcoint azonosítunk, amelyek várhatóan jelentősen megugranak májusban.

A masszív növekedésre való várakozás érezhető, és ezek a kiválasztott coinok potenciálisan jövedelmező lehetőségeket nyújthatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A fellendülés a közelmúltbeli piaci viselkedésre és a kialakulóban lévő trendekre épül, ezért ez az információ kulcsfontosságú mindazok számára, akik a jelenlegi piaci fellendülésből szeretnének tőkét kovácsolni.

A CYBRO előértékesítése rohamosan zajlik, már 25 millió token elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely kihasználja a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételek mellett kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

A CYBRO tokenek ebben a szakaszban a jövőbeli piaci árukhoz képest 3-szoros kedvezménnyel kaphatók, ami 200%-os bőkezű hozamot eredményez.

A token kínálat korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. A minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy biztosítsd a 200%-os profitot.

A CYBRO tokennel a CYBRO-ban felszabadul a cashback, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjai, a staking jutalmak, az exkluzív airdrop és a Insurance Program.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheti kriptóját azáltal, hogy különböző trezorokba fektet be a Blaston, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoins staking számára.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 66%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

A Celestia (TIA) árfolyamtrendjei és előrejelzései

A Celestia aktuális árfolyama 9,18 és 11,05 dollár között ingadozik. A coin az elmúlt héten enyhe, 1,25%-os emelkedést ért el. Az elmúlt egy hónapot tekintve azonban jelentős, 21,22%-os esést tapasztalt.

A legutóbbi visszaesés ellenére a Celestia még mindig figyelemre méltó, 292,02%-os hathavi növekedést mutat.

Az árak stabilizálódni látszanak a 9,53 dolláros 10 napos átlag körül, ami valamivel a 9,99 dolláros 100 napos átlag alatt van.

Az RSI semleges, az enyhén negatív MACD pedig egy korrekciós fázisra utal. Az érmének a következő kihívás a legközelebbi ellenállásnál, a 11,86 dolláros szintnél kell szembenéznie, és a 8,12 dollárnál talál támaszt.

A folyamatban lévő trendek óvatos optimizmust sugallnak, mivel konszolidálódhat, mielőtt megpróbálná áttörni az ellenállást, vagy esni, hogy tesztelje a támaszszinteket.

A Jupiter (JUP) árelemzés és előrejelzés

A Jupiter fél év alatt hatalmas emelkedést produkált, 3415,33%-kal emelkedett. Az elmúlt héten az árfolyama 14,48%-kal ugrott meg, de az elmúlt egy hónap másról árulkodik, 24,42%-os eséssel. Jelenleg 0,91 és 1,16 dollár között mozog.

Úgy néz ki, hogy az árfolyam küszködik, mivel az RSI 36,23-on áll, ami azt mutatja, hogy messze van a túlvásárlástól.

A coin egy erős hathónapos lökést követően korrekciós fázisban mozog.

Ha az árfolyam átlépi az 1,26 dolláros szintet, akkor további emelkedés jöhet, de a 0,75 dollár alá történő esés további esésekhez vezethet.

Következtetés

A gyorsan változó kriptopénzpiacon az olyan érmék, mint a TIA, a JUP, nem biztos, hogy erős rövid távú növekedést kínálnak másokhoz képest.

Helyette a reflektorfényben van a CYBRO, egy egyedülálló platform a Blast blokkláncon, amelynek célja, hogy optimalizálja a felhasználók kereseti lehetőségeit.

A CYBRO 2024 második negyedévében készül az első megjelenésre, és arra összpontosít, hogy a Blast blokklánc natív funkcióit a felhasználók javára használja ki.

A korai beszállásra és potenciálisan nagyobb jutalomra vágyó befektetők számára a CYBRO token előértékesítéséhez való csatlakozás előnyös lehetőséget jelenthet.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!