Közeledik az altcoin szezon, és híres szakértők adják le a tippeket

-


Vendégbejegyzés


A terület szakértői úgy vélik, hogy az alternatív kriptopénzek növekedési időszaka közeledhet.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával a rajongók és a befektetők számára egyaránt létfontosságúvá válik annak azonosítása, hogy mely altcoinok kerülhetnek az élre.

Ez a cikk betekintést nyújt néhány olyan altcoinba, amelyek alakíthatják a kriptopiac közelgő fellendülését.


SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


A lehetséges fellendülésből tőkét kovácsolni kívánó olvasók értékes információkat találnak arról, hogy mely érmék kínálhatnak ígéretes lehetőségeket.

A CYBRO a kriptobálna radarjára kerül a tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátor platform a Blast-on, amely az L2 blokkláncon a magas jövedelmek felé vezető utat egyengeti.

A Blast arról híres, hogy egyedülálló módon bőkezűbb hozamot kínál az ETH és a stablecoins számára, mint amit más L2 megoldások nyújtanak.

A CYBRO kulcsfontosságú szerepet játszik ebben az ökoszisztémában, mivel segít a felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kulcsfontosságú előnyből.

A CYBRO jelenleg a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,02 dollárért futtatja, ami elképesztő, 66%-os kedvezmény a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 200%-os megtérülést biztosít.

Van egy pletyka, miszerint egy kriptobálna fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 66% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek tulajdonosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív airdropban, a piactéri cashbackben, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Kiemelten kezeli a hozamok maximalizálását a hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 200%-os hozamokért!

A Render token (RNDR) piaci betekintés

A Render token (RNDR) árfolyama a múlt héten meredeken emelkedett, több mint 35%-ot emelkedett. Ez a növekedés egy nagyobb trend része, mivel az árfolyam az elmúlt hat hónapban több mint 338%-ot ugrott.

Az RNDR jelenleg 7,83 és 10,96 dollár között mozog. A gyors emelkedés arra utal, hogy a mozgás impulzív.

Mivel az RSI 40 alatt van, az RNDR talán nem túlvásárolt, és van még hely a növekedésre.

Amennyiben a lendület kitart, az érme hamarosan kihívhatja a 12,04 dolláros ellenállást. Ha viszont a trend megfordul, az árfolyam az 5,79 dolláros támaszszint felé eshet.

Optimism (OP) árfolyammozgások és előrejelzés

Az Optimism (OP) jelenleg $2,44 és $3,20 között ingadozik. Egy hét alatt az ára 2,68%-kal emelkedett, de az elmúlt egy hónapban 18,45%-kal esett.

Hat hónap alatt az árfolyam 49,65%-kal nőtt. A 10 napos átlag 2,64 dolláron, a 100 napos átlag pedig 2,83 dolláron áll, így az OP közelít a 3,50 dolláros ellenállási szinthez. Ha esik, akkor az 1,98 dolláros szint jelenthet támaszt.

Az alacsony RSI és a Stochastic arra utal, hogy az árfolyam felfelé fordulhat. A nullához közeli MACD kevés lendületet jelez.

Arra számítunk, hogy az OP megpróbálja átlépni a 3,50 dollárt, vagy visszavonul az 1,98 dollár felé. A mozgások korrekciósnak tűnnek, tekintettel a nagyobb hathónapos emelkedő trendre.

Avalanche árelemzés: Helyreállás vagy átmeneti visszapattanás?

Az Avalanche (AVAX) jelenleg a 32,64 dollár és 40,07 dollár közötti tartományon belüli pattogást tapasztal. A heti 4,94%-os nyereség ellenére a havi kilátások 30,34%-os csökkenést mutatnak.

Az elmúlt hat hónapban az érme lenyűgözően 165,15%-kal emelkedett.

Az árfolyam korrekciós mozgásokat látszik végezni, amint azt a 26,35-ös alacsony RSI és a 6,02-es Stochastic jelzi, ami potenciális túlértékesítési feltételeket jelez.

Az AVAX mind a 10 napos, mind a 100 napos egyszerű mozgóátlag alatt kereskedik, ami óvatos rövid távú hangulatra utal, a közvetlen ellenállás pedig 42,76 dollárnál van.

A Polkadot (DOT) ármozgás és előrejelzés

A Polkadot, amely jelenleg 6,44 és 7,79 dollár között kereskedik, a közelmúltban 9,03%-os emelkedést tapasztalt az elmúlt héten.

Az ugrás ellenére a havi nézet 19,54%-os csökkenést mutat. Hat hónap alatt a DOT 37,52%-ot erősödött.

Az érme a következő ellenállással 8,28 dollárnál szembesül, további akadályok 9,63 dollárnál vannak, míg a támasz 5,58 dollárnál és 4,23 dollárnál található.

Az ármozgások némileg korrekciós mintázatra utalnak, amit a 41,22-es RSI is jelez. A DOT rövid távú átlaga a jelenlegi tartomány felett van, ami arra utal, hogy hamarosan lehetséges konszolidáció vagy enyhe emelkedés várható.

Következtetés

Ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, a szakértők kiemelik a jelentős ígéretekkel rendelkező kriptovalutákat.

Az olyan érmék, mint az RNDR, az OP, az AVAX és a DOT felhívják magukra a figyelmet, azonban rövid távú potenciáljuk a feltörekvő lehetőségekhez képest konzervatívabb lehet.

Különösen kiemelkedik a CYBRO, mint egyedülálló platform, amely a Blast blokklánc eredendő hozamképességeit kihasználva hoz létre egy kereseti piacot.

A 2024 második negyedévére kitűzött kezdeti kibocsátás során a CYBRO a korai befektetőknek vonzó belépési lehetőséget biztosít a token előértékesítés során.

Ez arra utal, hogy azok számára, akik a közelgő altcoin-szezonból szeretnének tőkét kovácsolni, a CYBRO előnyös befektetési lehetőséget kínálhat.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!