5 altcoin az előrejelzések szerint 300%-os fellendülésre számíthat!

-


Vendégbejegyzés


Hirtelen eseményként a Bitcoin árfolyama lezuhant, ami hatalmas kriptolíziseket okozott 660 millió dollár értékben.

Az ilyen volatilitás közepette az alternatív kriptovaluták, vagyis az altcoinok érdekes befektetési lehetőséget kínálnak.

A cikk egy maroknyi ígéretes altcoint vizsgál meg, amelyek az előrejelzők szerint hatalmas felértékelődést tapasztalhatnak, ismét bebizonyítva, hogy a kriptopénzek többről szólnak, mint a Bitcoin.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Step App (FITFI): A fitness és pénzügyek fúziója

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is erősíti.

A Step App alkalmazással a rendszeres kocogásod 5 dollártól akár 50 dollárig terjedő összeget is hozhat neked edzésenként!

altcoin

A FitFi területén úttörőként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, az egészség és a kripto rajongók számára egyaránt.

A Web3-al kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételeinek kezelése könnyedén megoldható.

Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetésekkel felerősíthetik a jutalmakat és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

Lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod a Step App alkalmazással

A Step-ben a varázslat a FITFI és a KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzőfelszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, akár exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy fokozzák a fitneszutadat.

A Step 2024-ben arra készül, hogy még több izgalmas funkciót és airdrop-ot mutasson be, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzon.

Step Up a játékod – Csatlakozz most!

A DOGE 0,14 dolláros ellenállás közelében, a Tesla potenciális DOGE-elfogadása növelheti az altcoin árfolyamát

A DOGE aktuális árfolyama szorosan súrolja a legközelebbi, 0,14 dolláros ellenállási szintet.

A Tesla DOGE fizetések elfogadásának lehetőségét tekintve ez potenciálisan keresletnövekedést indíthat el, ami rövid távon a második, 0,17 dolláros ellenállási szint felé terelheti az árakat.

A legfontosabb mutatók azonban semleges álláspontot mutatnak, a Stochastic és az RSI nem mutat egyértelmű jelzést egy nagyobb elmozdulásra.

A hosszú távú kockázatok viszont jelen vannak, mivel a 100 napos mozgóátlag a „vételi” akció felé hajlik.

Ha szem előtt tartjuk, hogy a Tesla befolyása idővel elhalványulhat, ami lassítja a keresletet, akkor fennáll a kockázata annak, hogy az árak visszatérnek a legközelebbi, 0,08 dolláros támaszszintre, vagy akár a második, 0,05 dolláros támaszszintre.

Mivel azonban a MACD „eladást” jelez, az óvatos megközelítés bölcs dolog.

Cardano árelemzés: Rövid távú nyereségek és potenciális medvefenyegetések

Az ADA kizárása ellenére az új Grayscale alapból, a Cardano jelenlegi 0,72 dolláros árfolyama rövid távon lehetőséget nyújt kisebb nyereségre.

Ha ezt a lendületet képes fenntartani és áttörni a legközelebbi ellenállást 0,75 dollárnál, akkor a második ellenállási szintig, 0,85 dollárig való emelkedésre számíthatunk.

Ugyanakkor, ha nem sikerül a 0,75 dolláros árfolyamot túllépni, akkor az árfolyam közelebb kerülhet a 0,52 dollárhoz.

Hosszú távon, míg a 100 napos mozgóátlag 0,59 dolláros alsó átlagárnál vételt javasol, a piac óvatosságra int.

Mivel a MACD eladási irányt javasol, és a 10 napos SMA is dekoncentráltan visszhangzik, jelentős növekedést kiváltó hírekre lehet szükség ahhoz, hogy az ADA fenntartsa és a legközelebbi ellenálláson túlra érjen.

A Cardano potenciálisan a legközelebbi és a második támaszszintig taposhat lefelé a 0,52 és 0,38 dollárnál, ha a medvék kitartanak.

A FLOKI árfolyamának jelentős emelkedésének lehetősége a Binance támogatása közepette

A FLOKI jelenlegi 0,0002320 dolláros árfolyama a Binance támogatásának és az RSI és a Stochastic RSI Fast által jelzett semlegességének köszönhetően jelentős emelkedés lehetőségét tükrözi.

A legközelebbi ellenállási szint elérése a 0,0000685 dollárnál rövid távon egy hihető forgatókönyv, amelyet a MACD vételi javaslata is alátámaszt.

A 0,0000833 dolláros második ellenállási szint elérése azonban eltarthat egy ideig, talán az óvatos befektetői magatartás miatt.

Az ellenoldalon a 0,0000328 és a 0,0000119 dollárnál található két szint, amelyek potenciálisan megállíthatják az esést.

Hosszú távon a 100 napos mozgóátlag 0,0000608 dollárnál egészséges perspektívát kínál, ami egy általános emelkedő tendenciát jelez, ellentétben a 10 napos eladási tanáccsal 0,0002497 dollárnál.

Bárhogy is legyen, a Binance támogatása idővel stabilizálhatja a coint, ami nagyobb keresletet teremt, csökkenti a volatilitást és esetleg új árfolyammagasságokhoz vezethet.

A Bonk árfolyama lehetséges emelkedő tendenciát jelez óvatosság közepette

A Bonk jelenlegi árfolyama 0,0000291 dolláron áll, alig valamivel a legközelebbi ellenállási szintje felett.

Ez egy olyan feszült helyzet, amely potenciálisan jelentős felfelé irányuló mozgáshoz vezethet, mivel a második ellenállási szintje 0,0000351 dollárnál van.

Ez biztató kilátásokat biztosít, különösen hosszú távon, mivel a Bonk fenntartja a lenyűgöző 100 napos mozgóátlagot, amely 0,0000164 dollár, ami lehetséges nagy hozamokat jelez, ha az árfolyam fenntartja a lendületét.

A befektetőknek azonban óvatosan is kell eljárniuk. A MACD és a 10 napos mozgóátlag egyaránt eladási akcióra utal, ami visszafogott rövid távú nyereségre utal.

A legközelebbi és a második támaszszint 0,0000125 dollárnál, illetve 0,00000303 dollárnál áll, ami jelentős veszteségekhez vezethet, ha az árfolyam ezek alá a szintek alá süllyed.

Ugyanakkor, mivel az RSI és a Stochastic RSI egyaránt semleges, az árfolyam mindkét irányba történő kilengésének egyenlő a valószínűsége.

Következtetés

A Bitcoin csökkenése közepette a reflektorfény az olyan altcoinokra terelődik, mint a Step App (FITFI), a DOGE, az ADA, a FLOKI és a BONK, amelyek 300%-os emelkedést jósolnak.

A Step App a fitnesz és a pénzügyek egyedülálló fúziója, valamint a kifizetődő FITFI és KCAL tokenek jelentős növekedési potenciált mutatnak.

A DOGE, amelyet a Tesla lehetséges elfogadása ösztönöz, kiegyensúlyozott előrejelzéssel néz szembe, potenciális emelkedésekkel és csökkenésekkel.

Az ADA a kihívások ellenére rövid távú nyereségre képes, de a piaci szkepticizmussal kell megküzdenie.

A FLOKI, amelyet a Binance támogatása támogat, felfelé irányuló potenciált sejtet, bár óvatosan.

A BONK egy kényes egyensúlyon billeg, ígéretes, de bizonytalan. Ezek az altcoinok a kockázat és a jutalom dinamikus keverékét képviselik a fejlődő kripto piacon.

Webhelyhttps://step.app/

Discordhttps://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitterhttps://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!