30 napos csúcson a SAND, elemzés

-

A SAND követte a piaci hangulatot korábban, és a közelmúltban véget ért hét nagy részében zöldeket regisztrált. 

A legutóbbi 24 órás rally azonban sokkal jobb volt, mint a SAND növekedése az elmúlt hét napban.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Mivel a Sandbox nyilvánvalóan nem lassítja a lendületét, a befektetők rövid távú várakozásai összhangban lehetnek a token kitartásával.

Ahogy a kriptopiac megrázta az egyhetes emelkedést, a Sandbox([SAND) dacolt a trenddel, és 14,14%-kal emelkedett, és elérte harmincnapos csúcsát.

A metaverzum token követte a korábbi piaci hangulatot, és a közelmúltban véget ért hét nagy részében zöldeket regisztrált.

A legutóbbi 24 órás rally azonban sokkal jobb volt, mint a SAND által az elmúlt hét napban regisztrált hullám.

Mivel a The Sandbox nyilvánvalóan nem lassítja a lendületet, a befektetők rövid távú várakozásai összhangban lehetnek a token kitartásával.

Számos tényező játszhatott szerepet abban, hogy a SAND 0,908 dollárra emelkedett.

Azonban tagadhatatlan része lenne a The Sandboxnak, amely jelentős divatóriás kulcsot tartalmaz a metaverzum terveiben.

Forbes értesülései szerint a divat-hatalom, a Gucci hivatalosan is élni kezdett első Sandbox-élményével.

Érdekes módon az október 27-én kezdődött web 3.0 esemény november 9-ig tart.

Ennek az lehet a következménye, hogy a SAND akkor is releváns maradhat, ha 24 órás kereskedési volumene 170% fölé emelkedik.

Forrás: santiment.net / Sandbox Volume

A befektetők, kereskedők a SAND teljes devizakínálat 16,49%-ra emelték. Ez a növekedés azt jelentette, hogy a befektetők az elmúlt napok nyereségét a tőzsdékre irányíthatták.

Emiatt nagy volt a valószínűsége az eladási nyomásnak. Így a befektetőknek fokozottan óvatosnak kell lenniük, amikor a következő napokban újabb emelkedési sorozatot várnak el.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Az elmúlt 24 órában  több mint 698 000 dollárt likvidálták. A hosszú pozíciós kereskedők esetében 477 050 dollár volt.

Ezekkel az adatokkal a nagyobb profitra vágyó befektetőknek kötelező figyelemmel kísérniük lépéseiket.

Forrás: tradingview.com

A négyórás grafikonon a SAND a volatilitás szélsőséges jeleit mutatta.

A Bollinger Bands (BB) jelzései alapján a rendkívül ingadozó állapot október 30-án a hajnali órákban robbanásszerűen meghaladta, majd kitört a Bollinger szallagból.

Ez ugyan hozzájárult az áremelkedéshez, de egy ilyen impulzív emelkedés következtében számíthatunk némi korrekcióra.

Ezenkívül a mozgóátlagos konvergencia (MACD) kimutatta, hogy az eladók (narancssárga) közel álltak ahhoz, hogy utolérjék a vásárlókat.

Amennyiben az MACD indikátoron a kék mozgóátlag felülről átszúrja a narancssárga mozgóátlagot, némi konszolidációra számíthatunk ennek következtében.


Olvastad már? Vitalik Buterin szerint jó dolog, hogy lassan fejlődik az Ethereum

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

A Fantom (FTM) feltámadása, vagy bikacsapda?

A Fantom kétségkívül az egyik olyan érme a piacon, amely januárban jelentős emelkedést produkált. Napi időkeretben nézve, január 1. és e cikk írásának időpontja...

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!